Hirdetés

Kétszer borult a papírforma, meglepetés döntő lesz a V4FSF-en!

Hatalmas meglepetésre nem az MiBR került a döntőbe!

Hirdetés

A NiP felett egy kiélezett, hosszabításba nyúló Infernón, és egy magabiztos Dust2-n aratott győzelemmel az MIBR csapata a legjobb nény között várta a vasárnapot. Ellenfele a világranglista 23. Tricked lett, akik Szombaton a lengyel bajnokot, az adwokacik csapatát búcsúztatták.

Overpass

Overpass a Tricked választása volt, ami nem meglepő, hiszen ez a dánok egyik legerősebb pályája. A másik Nuke, de azt az MIBR hagyományosan bannolja, ez történt most is. Kezdő oldalnak FalleN-ék a CT választották,és az első két kört az nyerték is, de erre a Tricked néggyel válaszolt. Nem bírt elszakadni egyik csapat sem, a félidő 8:7 lett a braziloknak, TACO vezetésével.

Térfélcsere után az pisztolykört ismételten a MIBR csinálta jobban Terror oldalon, de a dánok megmutatták a foga fehérjéjüket egy impozáns 8 körös sikeres védekezéssel. 15:9-es állásnál FalleN-ék két meccspontot is hárítottak, egy spórolós eco körre kényszerítve HUNDEN csapatát. 15:12-es állásnál fer 1v4 szituációban találta magát, elveszni látszott a pálya,de fer máshogyan gondolta és hidegvérrel hozta le a lehetetlennek tűnő kört. 

Egészen 15:14-ig, a 30. körig hozta vissza a brazil gárda, az utolsó körben egy 1v1 helyzetben acoR nem hagyta a bombát élesíteni, remek időzítéssel állította be a 16:14-es végeredményt.

Dust2

A dánok nagy lendületet kaptak a második pályára, a védekező oldalon csak a hatodik körben engedték a MIBR-t fel az eredményjelzőre. A télfélcsere 11:4 lett a Tricked javára. A Terror oldalon nem állt meg a Tricked-vonat, 14:4-nél hozott újra kört az MIBR, ezúttal TACO hozott egy 1v2-t. Hiába indult el a brazil comeback-vonat is, a végső megállót végül 16:13-nál érkezett.

Ezzel megvan a döntő párosítása, a dánok kiütéses győzelmével a Virtus.PRO vs. Tricked összecsapás lesz a V4FSF végső mérkőzése a bajnoki címért.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
1 db hozzászólás
  • J4cK 8 hónapja
    Gyengén teljesített a MIBR
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?