Hirdetés

Őrületes rajongói kártyák az elmúlt hétről: Vaji és a többiek

Ismét kitett magáért a közösség, ezek a legjobb rajongói lapok.

Hirdetés

A Hearthstone-hoz évente csak három alkalommal adnak ki új kártyákat, kivéve az olyan speciális eseteket, mint a Hall of Fame kártyák pótlása, vagy a Rise of the Mechs esemény, amikor SN1P-SN4P érkezett. A rajongók minden héten többszáz kártyával árasztják el az internetet, amik közül kiválogattuk a legjobbakat. Vaji, Collector és a többiek valószínűleg ebben a formában soha nem kerülnek majd be a játékba, de már nem egyszer volt arra példa, hogy a Blizzard ezekhez a custom cardokhoz megszólalásig hasonló kártyát adott ki hivatalos HS kiegészítőben.

Tormentor Vaji

A Warrior két stílust képvisel már a megjelenés óta. Az egyik a Control lapokra, a másik az Enrage mechanikára épül. Mivel a Control változattal semmi gond nincs és a Blizzard amúgy is szeret indokolatlanul erős leszedéseket kiadni, ezért az Enrage vonalhoz érkezhetne a Tormentor Vaji. A deckünkben pihenő összes lény kapna egy kis buffot (Lady in White) , ami talán segítene a gyengébb Enrage lényeknek is a visszatéréshez.

The Curio Collector

Az "uncollectible cardok" közé tartoznak a Tokenek, a Solo Adventure-ök különleges lapjai és más izgalmas kártyák. Ezeket semmilyen módon nem lehet direktben hozzáadni a deckünkhöz, ezért a Collector mechanikája legalább Tavern Brawlban feltűnhetne, hogy színesítse a mérkőzéseket.

Sea Mage

A Rager vonal mindegyik példánya szinte játszhatatlan, de a Sea Mage-hez hasonló kártyák kiemelhetnék őket a feledés sötét mocsarából. High risk, high reword mechanikát jelentene, ha a Ragerekkel kombózó lapot adna ki a Blizzard, de a Collectorhoz hasonlóan Tavern Brawlban, vagy Solo Adventure-ben simán elképzelhetőnnek tűnnek.

A további rajongói kártyákért kattintsatok ide, vagy az alábbi Chromatusra!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?