Őrületes rajongói kártyák az elmúlt hétről:  Vaji és a többiek

Őrületes rajongói kártyák az elmúlt hétről: Vaji és a többiek

Ismét kitett magáért a közösség, ezek a legjobb rajongói lapok.

A Hearthstone-hoz évente csak három alkalommal adnak ki új kártyákat, kivéve az olyan speciális eseteket, mint a Hall of Fame kártyák pótlása, vagy a Rise of the Mechs esemény, amikor SN1P-SN4P érkezett. A rajongók minden héten többszáz kártyával árasztják el az internetet, amik közül kiválogattuk a legjobbakat. Vaji, Collector és a többiek valószínűleg ebben a formában soha nem kerülnek majd be a játékba, de már nem egyszer volt arra példa, hogy a Blizzard ezekhez a custom cardokhoz megszólalásig hasonló kártyát adott ki hivatalos HS kiegészítőben.

Tormentor Vaji

A Warrior két stílust képvisel már a megjelenés óta. Az egyik a Control lapokra, a másik az Enrage mechanikára épül. Mivel a Control változattal semmi gond nincs és a Blizzard amúgy is szeret indokolatlanul erős leszedéseket kiadni, ezért az Enrage vonalhoz érkezhetne a Tormentor Vaji. A deckünkben pihenő összes lény kapna egy kis buffot (Lady in White) , ami talán segítene a gyengébb Enrage lényeknek is a visszatéréshez.

The Curio Collector

Az "uncollectible cardok" közé tartoznak a Tokenek, a Solo Adventure-ök különleges lapjai és más izgalmas kártyák. Ezeket semmilyen módon nem lehet direktben hozzáadni a deckünkhöz, ezért a Collector mechanikája legalább Tavern Brawlban feltűnhetne, hogy színesítse a mérkőzéseket.

Sea Mage

A Rager vonal mindegyik példánya szinte játszhatatlan, de a Sea Mage-hez hasonló kártyák kiemelhetnék őket a feledés sötét mocsarából. High risk, high reword mechanikát jelentene, ha a Ragerekkel kombózó lapot adna ki a Blizzard, de a Collectorhoz hasonlóan Tavern Brawlban, vagy Solo Adventure-ben simán elképzelhetőnnek tűnnek.

A további rajongói kártyákért kattintsatok ide, vagy az alábbi Chromatusra!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


 

Galéria

Kövess Minket!