Hirdetés

Több ezer nézővel lepett meg egy kezdő streamert Yassuo

A 100 Thieves streamere több ezer nézővel raidelte be az épp ünneplő srácot. 

Hirdetés

A 100 Thieves streamer csapatába tartozó Moe “Yassuo” Abdalrhman nemrég úgy határozott, hogy adásának lelövése előtt valaki olyat szeretne hostolni, akit amúgy nem sokan szoktak nézni. A keresés közben rátalált egy Blender nevű srácra, akit még ötvenen se néztek és elméletben a születésnapját ünnepelte. 

"Ha csak kamu a születésnap, mehet neki a flame. Hostolni fogom, megy majd a raid is, legyetek azért kedvesek és támogassátok, rendes srácnak tűnik"

Yassuo rá is nyomott a raidre és több ezer nézővel megérkezett Benderhez, aki teljesen kiakadt a hatalmas hosttól. 

"Mi a ******??? Köszönöm a hostot haver! Mi a ******??? Úr isten, teljesen kiakadtam!"

Bender egyébként konfettit dobált a levegőbe örömében, továbbá különböző összetevőkből, mint például sütiből, szardellából, eperből és sült húsból összeturmixolt egy koktélt, amit el is fogyasztott élő adásban.

Összességében nagyon rendes volt Yassuo-tól, hogy hírnevét és rajongótáborát felhasználva örömet szerzett egy kis streamernek. A nagy nevek körül igazán példát vehetnének erről a gesztusról, hiszen egy ilyen megmozdulás hatalmas segítséget jelenthet a kezdő közvetítőknek. Mint tudjuk nem ez volt Yassuonak sem az első nemes gesztusa, de azért kedves tőle, hogy a srácnak így tette szebbé a születésnapját.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?