Hirdetés

Ez lenne a Hearthstone "legrosszabb, de mégis játszott" paklija?!

Amikor annyira rossz, hogy már rossz. Ez a Thief Priest, amivel tényleg alig lehet nyerni!

Hirdetés

Vannak olyan játékosok, akik sportot űznek abból, hogy minél nehezebb kombók segítségével győzzék le az ellenfeleiket, vagy olyan őrületes szinergiákat használjanak, amik tényleg csak minden 100. meccsen működnek. Ők kifejezetten azért csinálják mindezt, mivel a Twitch és YouTube közönségük már követeli tőlük ezeket a tartalmakat, így a játékos sem a semmiért szenved akár órákon keresztül. A másik oldalon viszont találunk olyan kártyásokat, akik még ezen is túlmennek és teljesen abszurd módon belépnek a ranked meccsekbe használhatatlan paklikkal. Hogy pontosan mi a céljuk ezzel azt nehéz megtippelni. Lehet unatkoznak, lehet bizonyítani szeretnének maguknak, de az biztos, hogy az alábbi Thief Priestet csak erős idegzetűeknek ajánljuk!

Thief Priest 

Deck kód: AAECAa0GCPLsAu6JA6CsA86iA9MK1gqa7gKfqQMLmJsD9/wCywjlBLulA+aIA9cKHq+lA4KUA5eHAwA=

Mit lehet írni egy olyan deckről, ami 9,1 %-os winrate-et képes felmutatni 430 hivatalosan rögzített Ranked mérkőzés alapján az augsztus 26-i patch óta? Ami biztos, hogy nem véletlenszerűen dobálták bele a kártyákat egy nagy üstbe, hanem igenis volt koncepció mögötte. A cél, hogy a Chameleos segítségével ellopjuk az ellenfél Questjét, ami még ott pihen a kezében, majd utána a saját lapjaival verjük agyon a mit sem sejtő "worthy opponentet". A lopkodáson kívül egy gyenge Control csomag szerepel még a listában. Megtaláljuk a Thief Priestben a játék leghatékonyabb területi sebzését, de ott van még a Priest legnépszerűbb Class lapja, a Psychompom is.

Érdemes kicsit böngészni a statisztikákat, amikből kiderül, hogy az Azalina kijátszásával közel megnégyszerezhető (!) a győzelmi arány, de elég jó esélyeink vannak akkor is, ha a Drakkari Trickster játékba kerül. A HSReplay alapján ez most a játék leggyengébb olyan paklija, amivel Standard Ranked mérkőzésekbe beléptek játékosok. Valószínű sokan már csak azért is kipróbálják a fenti listát, hogy elmondhassák magukról, hogy ők is hozzájárultak a meme továbbéléséhez. Ti is tegyetek így és osszátok meg velünk, hogy sikerült-e tíz meccsből legalább egyszer diadalmaskodni a Thief Priest ezen furcsa változatával.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


 

Hirdetés
1 db hozzászólás
  • Azmo 8 hónapja
    Ez a pakli nem jó, de nem is tragikus!
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?