Még mindig vannak fura és vicces bugok a FIFA20-ban!

Még mindig vannak fura és vicces bugok a FIFA20-ban!

Hiába a sok jó visszajelzés, még mindig rengeteg bug van a játékban!

A mai napon már mindenki számára elérhető lett a FIFA 20. Az elmúlt évek során az EA Sports rengeteg hibával dolgozott, amit természetesen a játékosok mélyen a fejükbe véstek és akárhányszor érkezett a következő rész, az első kérdés mindig az volt, hogy vajon lesz-e még rengeteg hiba a játékban. Ez idén sem volt másképp, viszont az első visszajelzések alapján jóval kevesebb bug látott napvilágot.

Ettől függetlenül a játékosok találtak jócskán hibákat. Nézzünk is meg pár egészen hihetetlen felvételt ezekről.

Az első videó főszereplője a Real Madrid hálóőre, Thibaut Courtais, aki a fizika törvényeit meghazudtoló módon hárított egy lövést, esett át a kapufán majd fordította be csodával határos módon a labdát a saját kapujába.

Yeah, GG Courtois. from r/FIFA

A következő két videó pedig arról árulkodik, hogy néhány játékos akkora lövőerővel rendelkezik, hogy a tizenhatosról képes az ellenfél védőit is a saját kapujukba lőni a labdával együtt.

I think my fifa is broken from r/FIFA

Apparently Kovacic has 110 shot power from r/FIFA

A szabadrúgások elvégzése természetesen óriási felelősséggel és stresszel jár, ebben a videóban Mahrez annyira jól végezte el a pontrúgást, hogy egészen egyszerűen lefagyott tőle.

Free kick was so unusual Mahrez just froze out from r/FIFA

Ezen kívül például olyan hibák is előfordulhatnak, hogy néhány játékos nem tudja elindítani a Volta sztori módját, vagy például a PS teljesen megőrül, amikor az éppen csatlakozni próbálna az EA szervereihez. 

Természetesen rengeteg bugfix érkezik majd még a játékhoz, viszont eddig úgy tűnik, hogy még mindig nem kapunk új FIFA-t kritikus hibák nélkül.

Ti milyen hibával találkoztatok eddig? Osszátok meg velünk a kommentek között!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!