A Virtus.Pro 71 helyet lépett előre a V4FSF után

A Virtus.Pro 71 helyet lépett előre a V4FSF után

Újra felkerült a CS:GO térképére a legendás lengyel csapat, de a többiek sem panaszkodhatnak!

Megszokott, hogy a premier versenyek után történik némi átrendeződés a Counter-Strike ranglistáján. A V4 Future Sports Fesztivál dobogója jocskán megdobta a Tricked, de főleg a Virtus.Pro helyezését. Ugyanakkor a MiBR és a NiP is előrelépett, míg a mousesports beton biztos helyen van.

A legnagyobb előrelépést egyértelműen a közönségkedvenc Virtus.Pro könyvelheti el, akik 71 helyet léptek előre, így jelenleg a 19.-ek a HLTV ranglistáján. Habár a Tricked csak egy szinttel előzi meg lengyeleket, ők is 5 lépcsőfokkal kerültek közelebb a csúcshoz, mint korábban.

A V4FSF-en elért 3-4. hellyel a MiBR újra a top10-es csapatok között találta magát, igaz hogy rezeg a léc, de legalább ott vannak. Az NiP pedig 15.-ről a 14. helyre ugrott!

Az adwokacik 38. helyen tanyázik, ami még messze van a legjobb harmincaktól, de ők is igen impozáns, 28 helyet javítottak.  Érdekes, hogy az ír és finn játékosokkal megtámogatott cseh E-Rivals 68. helyen van, feljebb mint a Gamerzone, akik habár 61 hellyel kerültek feljebb, így is csak a 72. helyre futota a világranglistán.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!