Villámgyors váltás, az NRG CS:GO csapata már New Yorkban Evil Geniuses néven futhat tovább

Villámgyors váltás, az NRG CS:GO csapata már New Yorkban Evil Geniuses néven futhat tovább

Na ezt a titkot tényleg sikerült megőrizni!

Hatalmas meglepetésre már az ESL One New Yorkon is egy új szervezetet köszönthetünk a CS:GO profi közösségben. Természetesen nem teljesen új, hisz más játékokban már hatalmas sikereket értek el, leginkább a MOBA-k terén, LoL-ban és Dota 2-ben. Ez a szervezet nem más, mint az EG azaz Evil Geniuses, most pedig minden bizonnyal megvásárolták az egész NRG csapatot.

Mindezt nem csak Dekay általában pontos forrásai mondták el, de a HLTV egyik fotósának is sikerült jókorát szivárogtatnia, ugyanis nem csak Coldzerat fotózta le FaZe-es mezben, de az egész NRG csapatát Evil Geniuses-es pulcsikban. A videó elején, az Astralis-os játékosok után érkeznek Tarikék.

Így már 99%-ára mondhatjuk, hogy a FaZe elleni 20:35-kor kezdődő meccsen már nem NRG, hanem EG néven vesznek részt. Egyelőre nem tudni, hogy hivatalosan mi volt az ok a váltásra, de nem tartjuk elképzelhetetlennek, hogy az EG akkora pénzt ajánlott, amire az NRG nem tudott nemet mondani. A HLTV ranglista jelenlegi negyedik helyezett csapatának nem lesz könnyű dolga, hisz az új FaZe mellett az Astralis-szal és az OpTic-kal is meg kell küzdeni a továbbjutásért.

Kíváncsian várjuk a fejleményeket és azt, hogy miért szált be újra az EG a CS:GO-ba. A bejelentés kevesebb, mint másfél óra múlva érkezik, amit a Tweetben található linken követhettek!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!