"Nem vagyok képes Szarvassal játszani" - hussaR

Huszár "hussaR" Bence elhagyta a Gamerzone-t, mégpedig személyes okokra hivatkozva. Megszólaltattuk a feleket!

A mai nap robbant ki a hír, hogy Huszár "hussaR" Bence elhagyja a Gamerzone csapatát. Az okokról Szedlár "kory" Kornélnál, és magánál hussáR-nál is olvashattatok Facebookon. Az irányító távozásának indokaként Német "Crazyd33R" Gábort jelölte meg. A továbbiakban a két főszereplőhöz intézett kérdéseket és válaszokat olvashatjátok. Remélhetőleg nemcsak ti olvasók, hanem maguk a résztvevők is közelebb kerülnek egymás megértéséhez.

A V4FSF utáni csalódottság láthatóan beütött nálatok. A kiesését Crazyd33R-t jelölöd meg, mint fő indok. Biztos, hogy csupán ő tehet róla?

hussaR: "Nem feltétlenül. Lehet, hogy mindenféleképpen kikapunk, ha normálisan játszunk, de nem tudtuk, mert Mirage előtt már abban a mentalitásban játszott, ahogy korábban. Konkrétan kimondta, hogy nem érdekli már az egész, ami az én morálomra is rossz hatással volt. Nyilván rossz, ha az embert nem engedik ki WC-re, ezt mai napig nem értjük, de azért nem kéne azonnal feladni emiatt egy nyerhető meccset. Infernon pedig már azért volt rossz, mert mindenki kiégett addigra."

A V4FSF után láthatóan megzuhant a csapatmorál. Kory és hussaR is megemlít a posztjában, utóbbi pedig egyenes neked tulajdonítja az ADWOKACIK elleni vereséget. Hogy látod ezt?

Crazyd33R: "Meccs előtt elmentem WC-re, de kezdés előtt 10 perccel megint rám jött. Valószínűleg izgultam és sokat is ittam, viszont az admin nem engedett el, majd a meccsünk is csúszott egy picit, ami miatt eléggé ideges lettem. Konkrétan fizikai fájdalmat okozott visszatartani. Ezután volt egy beszólásom 1-1-nél, hogy ez az egész nem érdekel. Kiégtem. Onnantól tényleg megindítottam egy lavinát, amit sajnáltam is, pont ezért próbáltam a meccs végéig egy rossz szót se szólni, és így volt ez a következő pályán is, de addigra már hussaR és torzsi teljesen ki voltak égve. Hibáztam, én kezdtem el, és ezt már nem tudom meg nem történtté tenni."

Tényleg úgy játszott, hogy azt érezted, nem érdekli?

hussaR: "Nem tudom pontosan hogy játszott, de máig nem tudom feldolgozni, hogy miért nem tudta szünetben elintézni a dolgát, vagy legalább csöndben maradni és nem elrontani a morált."

Azt mondtad, hogy “nem érdekel ez az egész”, de így is játszottál? Tényleg nem adtál bele mindent?

Crazyd33R: "Úgy éreztem, hogy fizikailag nem tudok mindent beleadni."

Rossz dilemmába kergeted a csapatodat azzal, hogy választaniuk kell közted és közte. Ez szinte fenyegetés. Ráadásul úgy tűnik, hogy ők megbocsátottak Crazyd33R-nek.

hussaR: "Lehet, hogy ez nem jó stratégia, sőt biztos, hogy nem. De korábban er9k-nél is igazam volt. Én úgy látom, hogy minek játsszak vele, ha én sokat belerakok, ő pedig úgymond beközli, hogy nem érdekli az egész. Én miért ne legyek olyan, mint ő?"

Mert te nem akarsz így játszani.

hussaR: "És pont ezért nem akarok vele sem játszani."

Miután hazaértetek és folytatódott a gyakorlás, versenyzés, becsúszott néhány vereség, ami láthatóan olaj volt a tűzre. Kirobbant minden.

Crazyd33R: "Volt egy nagyon rossz Trainem, amin nem tudtam jól védekezni B-n. Torzsi ezen kiégett és elkezdett rage-elni. Onnantól kezdve a játék tönkrement és már csak azt vártuk, hogy véget érjen. Meg akartuk beszélni, de hussaR láthatóan nem volt erre hajlandó, csak azt mondta, hogy nem volt jó a B védelem. Ezután hárman maradtunk ts-en, hussaR, arbie, meg én. Szépen, fokozatosan elkezdtünk egymással nagyon csúnyán beszélni. Miután ennek vége lett, jött a Facebook üzenet a csoportba, hogy nem képes velem játszani. Ezek után én ráírtam és bocsánatot kértem tőle, de nem lett hatása."

Amit most elmeséltél az egy teljesen átlagos csapat minden estéje.

Crazyd33R: "Pont ez az! Korábban tök sokszor volt ilyen velünk és mindig meg tudtuk beszélni. Én abszolút nem akartam, hogy kilépjen. Máskor mindig túl tudunk lendülni ezeken a dolgokon."

Biztos, hogy higgadtan és jól érthetően közölted a csapat felé, hogy mi a probléma? 

hussaR: "Nem voltam sajnos higgadt. A menedzsmentünk próbálkozott, de én nem tudom jelenleg ezt elfelejteni neki."

A csapatnak mi a véleménye?

Crazyd33R: "Tudják, hogy hibáztam, de megbocsátottak és végül mellettem álltak."

Valóban megbocsáthatatlan dolgok történtek, amin ne lehetne változtatni?

hussaR: "Talán nem, de az biztos, hogy részemről komolyan megingott a bizalom."

Látsz arra esélyt, hogy újra összeálljatok?

Crazyd33R: "Nem tudom, most sem rajtam múlt, de szerintem hussaR hajthatatlan, mi pedig megpróbáljuk er9kkel."

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!