Nézd élőben az új Cache bemutatóját a Magyar Esport TV Twitch csatornáján!

Ma délután mutatják be a felújított Cache-t!

Kora esti órákban játsszák majd az ESL One: New York 2019-es döntőjét, ami bár egy roppant izgalmas meccsnek ígérkezik, sokan jobban várják a döntő előtti showmeccset. Nem kell már sokat várnunk, ma délután végre bemutatják a felújított Cache-t!

Délután fél hatkor mutatják majd be az új pályát, amin FMPONE immár hosszú hónapok óta dolgozik. A Team Toxic (Stewie2K, Ethan, nitr0, steel, JaCkz) és a Team Squeaky (ELiGE, kennyS, tarik, k0nfig, Twistzz) csap majd össze a felújított pályán, a bemutatót pedig ti is élőben követhetitek a Magyar Esport TV Twitch csatornáján.

Nézd meg esporthuCS élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

Fontos leszögeznem, hogy ez még csak a pálya bemutatója lesz, valószínűleg még előttünk áll pár hét, mire mindenki számára játszható lesz a felújított pálya. 

Ezt Cache egyik készítője, FMPONE is elmondta, a bemutató után még sok tesztelés és javítás vár az új Cache-re, de ígérete szerint még októberben bekerül a játékba. Népszerű pályáról van szó, kétlem, hogy ne kerülne vissza a versenypályák közé, az viszont még nyitott kérdés, hogy melyik másik helyszínt váltja majd. Legtöbben, köztük én is, annak örülnének ha Vertigo-t egyszer s mindenkorra kikerülne az aktív versenypályák közül, véleményem szerint azonban sokkal valószínűbb, hogy valamelyik másik pálya, például Mirage kerül majd ki, és kap Cache-hez hasonló felújítást.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!