Egy régi nagy kedvenc, Pearl River is visszatérhet felújított térképként

Egy régi nagy kedvenc, Pearl River is visszatérhet felújított térképként

Az eltávolított, ám időközben újra a középpontba kerülő térkép felújított verziója a szuperteszten már elkészült.

Ugyan nem tudni, hogy az egykor eltávolított, ám mostanra újra a reflektorfénybe kerülő kínai térkép ebben a formájában tér-e a vissza az éles szerverre, de az biztos, hogy a Wargaming fejlesztői ezúttal Pearl Rivert újították fel Kharkov és Highway után. 

A térképen két fő változtatást eszközöltek. Az első, hogy újradolgozták a szárnyakat, -így a közepes tankok számára nagyobb szabadságot és élvezetesebb játékmenetet biztosítva. A második, hogy egy biztonságot átjárót hoztak létre az alsóbb bázisnál, így már lentről is két útvonalon közelíthetjük meg a bázist, -vagy épp eggyel több irányba indulhatunk el.

Ha gondoljátok, akkor nyugodtan nézzétek meg a térkép jelenlegi állapotát a fenti képre kattintva galériánkban, de ne feledjétek, hogy mindez még csak a szuperteszten létezik, és bár a pálya elkészült, még közel sem biztos, hogy ebben a formájában látjuk vissza a normál szerveren, ahogy egyelőre azt sem tudni, hogy mikorra tervezik behozni az éles játékba.

Nektek hogy tetszik az új Pearl River?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.