Nagyon megéri majd a Tombs of Terror Bundle - Megjöttek a nem hivatalos részletek

Nagyon megéri majd a Tombs of Terror Bundle - Megjöttek a nem hivatalos részletek

Ugyan hivatalos infókat még nem kaptunk, de a játék fájljai között már ott a kaland. A Bundle pedig úgy néz ki nagyon megéri majd.

Azt már pár napja tudjuk, hogy az új Solo Adventure a Tombs of Terror lesz. Mikor a fejlesztők bejelentették az egészet, akkor egy szép csokor információt is kaptunk mellé a következő hetek küldetéseiről és eseményeiről. Ha lemaradtatok volna róla, akkor az alábbi cikkünkben olvashattok róla.

Most viszont arra is fény derült, hogy mi lesz a hozzá tartozó csomagban, bár nem hivatalosan. Viszont, ha minden így marad, akkor a Toms of Terror Bundle nagyon megéri majd a belefektetett pénzt, persze csak Hearthstone mértékkel mérve.

Mi van benne?

  • Egy kártya hátlap
  • Egy random Saviors of Uldum Legendary kártya
  • Ki lehet kapni belőle 16 Saviors of Uldum pakkot
  • A teljes Kaland (ami persze idővel kicsit olcsóbb lesz)

Miért éri meg?

Az egész Bundle a mostani állás szerint 20 dollárba kerül majd. Ha alapul vesszük a hearthstone-decks.net számításait és az egy Legendary kártyát úgy vesszük mintha kibontottunk volna 4 pakkot, akkor olyan mintha 20 dollárért vettünk volna 20 SoU csomagot. Ezzel a logikával egy csomag ára 1 dollár körül mozog, ami iszonyatosan jó, ha figyelembe vesszük, hogy alapból a shop 3 dollárt kér. 

Tehát mindent egybevetve, a Bundle nagyon megéri a belefektetett pénzt, már ha hajlandóak vagyunk költeni a játékra. 

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!