Hamarosan bárki játszhat majd az új Cache-en!

Hamarosan bárki játszhat majd az új Cache-en!

Megjelenési dátumot kapott az új Cache.

Óriási meccset játszott tegnap az Evil Geniuses és az Astralis a 2019-es ESL One: New York döntőjében, mégis sokan izgatottabban várták az új, felújított Cache bemutatóját.

A dönti előtti showmeccs keretein nem csak a válogatott játékosok, de maga FMPONE és volcano, Cache készítői is megmutatták, hogyan is fest a CS:GO egyik legnépszerűbb pályájának legújabb verziója. Elsőként persze a gyönyörű új textúrák tűntek fel mindenkinek, a növényekkel befuttatott falak, a lecserélt modellek.

A showmeccs alatt aztán persze megismerhettünk a felújított pálya újdonságait, az átalakított A lerakót, az új boost pozíciókat B-n és a megújult közepet is, ami így első ránézésre mostantól sokkal könnyebben lesz védhető a CT játékosoknak. Egyetlen kérdés maradt csak bennünk a bemutató után, mikor érkezik majd az új Cache a játékba?

Szerencsére nem kell rá sokat várnunk, másfél hét és bekerül a játékba a felújított pálya, addig is a készítők meghallgatják a játékosok visszajelzéseit, javítják az esetleges hibákat és persze még optimalizálják is a pályát, hogy véletlenül se tapasztaljunk fps kiesést az új Cache-en.

Feltehetőleg az új Cache-sel együtt kapunk majd egy új skineket tartalmazó ládát is, azt viszont még nem tudni, hogy mikor kerül vissza a versenypályák közé Cache, és azt sem, hogy melyik mostanit váltja majd.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!