Hivatalos Minecraft társasjáték érkezik novemberben!

Hivatalos Minecraft társasjáték érkezik novemberben!

Már nem csak virtuálisan építkezhetünk és bányázhatunk, novembertől egy táblán élvezhetjük a modern kori legó játékot.

Ritka az olyan cím, ami elképesztően sok embert megmozgat, és még évek múltán is a világ egyik legnépszerűbbjeként tartják számon. Mégis elmondhatjuk, a Minecraft a Fortnite nagyratörő álmai ellenére is talán a number one játék ezen a bolygón. Nem csoda, hogy többféleképpen megpróbálják kiaknázni a benne rejlő lehetőségeket és megmozgatnák a játékos tömegeket. Voltak már próbálkozások korábban, de most hivatalosan is bejelentették a készülő társasjátéko Minecraft: Builders & Biomes néven, melyet nem más, mint a Ravensbruger készít el, és hamarosan ki is adják.

Röviden annyit tudni a játékról, hogy az Overworldben tevékenykedhetünk, itt építkezhetünk és bányázhatunk, a cél pedig a legtöbb pont összegyűjtése. Nem csak így lehet gyűjtögetni, ugyanis a legnagyobb biomok megalkotásáért is jutalmaz minket a játék, de nem lesz ilyen könnyű dolgunk. Kalandunk során Endermanek és Creeperek akadályoznak majd, őket egy kisebb fegyverarzenálból választva tudjuk semlegesíteni. A társas 10 éves kortól ajánlott, nem lesz nehéz, és egy időben 2-től 4 játékosig lehet pörgetni.


Kattints a képre a galériáért!

A megjelenésről még pontos információ nincsen, de azt már tudni, hogy novemberben már elérhető lesz, az Amazonon pedig 39,99 dollár ellenében postázzák. Egyelőre azt sem tudni, hogy kishazánkban forgalomba kerül-e. Ti várjátok már?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!