Könnyen pay to winné válhat a játék az Örökkévalók miatt - A Riot már dolgozik az ügyön!

Könnyen pay to winné válhat a játék az Örökkévalók miatt - A Riot már dolgozik az ügyön!

Az élőben frissülő statisztika túl sokat segíthet egy-egy meccsen.

Körülbelül egy hónappal ezelőtt jelentette be az Eternals-t, avagy az Örökkévalókat a Riot Games. Elmondásuk szerint már régóta dolgoztak azon, hogy egy olyan személyre szabható funkciót találjanak, amivel a Mastery-ken felül is megmutathatjuk, hogy mit értünk el a karaktereinkkel. Persze az ötlet nem volt valami nagy dobás, de az, hogy csak RP-ért lehet őket megvenni, komoly felháborodást okozott a közösségben. Szerencsére azóta már komoly átalakításon esett át ez a hamarosan érkező funkció, így például majd kék esszenciáért és bevásárolhatunk belőlük.

Egy fő probléma viszont még a mai napig megoldatlan maradt, ez pedig az Eternals élőben frissülő adatai. A játék közben végig követhetjük, hogy mennyi sebzést értünk el, méghozzá a harmadik kis fülben a statjaink és a rúnáink statisztikái mellett. Ez leginkább ott okozhat gondot, ha olyan hőst és olyan spellt használunk, ami egyébként nem deríti fel az ellenséget, de a sebzésünk vagy éppen más statisztikai értékünk megnő. Képzeljük el a következő helyzetet: A felső ösvényen Sionozunk, miközben egy Teemo kevés életerővel beszalad valamelyik bokorba, de pont nem tud hazamenni ezért láthatatlanná válik. Emiatt nekünk tippelni kell, hogy pontosan hol is lehet, ha pedig eltaláljuk még akkor sem biztos, hogy meghal. Ha viszont az egyik bokorban sikerül eltalálni őket, akkor hirtelen megnövekszik a sebzésünk és pontosan tudjuk, hogy hol bujkál.

Nem is feltétlen kell sebeznünk, hiszen például Viktor W-jével is eljátszhatjuk ugyanezt, ami egy különleges Örökkévalót kapott. Ha valakit elkábítunk a képességgel, akkor tudjuk, hogy ott van. Ezt eddig csak az Aftershockkal lehetett kijátszani, ahogy a videóban is látszik:

Mindezt egy Sion onetrick, Caenen szedte össze nekünk Redditen, aki PBE-n játszott saját hősével és hamar rájött, hogy mégis mekkora segítséget nyújt az Eternals. Szerencsére egy percet sem kell tovább aggódnunk, ha hihetünk a Riotos fejlesztőknek, ugyanis Ken_Adams_NSA egy kommentben azt válaszolta a posztra, hogy mindez egyáltalán nem direkt alakult így és fontolóra vesznek minden tippet, amit adott. A fő céljuk az lesz, hogy ne "halászhassunk" killeket az Eternals segítségével.

Reméljük, hogy tanul a hibákból a Riot és végül nem kell RP-t vagy kék esszenciát áldoznunk arra, hogy lássuk van-e valaki a bokorban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.