A franciák mostantól megnézhetik, hogy mit kapnak a ládákból - CS:GO frissítés

A franciák mostantól megnézhetik, hogy mit kapnak a ládákból - CS:GO frissítés

Új frissítés érkezett, ami rendesen megkavarja a francia szerencsejáték törvényt.

Ezúttal a megszokottól eltérően kedden érkezett frissítés a CS:GO-hoz, aminek egyetlen oka az, hogy nem mindenkinek, hanem csak a francia játékosoknak szól. Sokan most kissé csalódottak lehetnek, de nem véletlen, hogy csak a francia játékosoknak szól a patch, hisz náluk érkezett egy olyan törvény, ami tiltja a játékokon belüli szerencsejátékot. Ezt a Valve kegyetlenül kijátszotta, de nézzük is meg, hogy pontosan hogyan.

Franciaország

  • Bemutatkozik az új röntgen szkenner:
    • Ez a röntgen szkenner megmutatja, hogy milyen skint kaphatunk a ládából
    • Az első röntgen szkenner minden felhasználói fiókban egy ajándék P250 X-Ray skinnek érkezik
    • A francia játékosoknak először meg kell szereznie ezt a skint, hogy továbbra is használják a röntgen scannert

"Franciaországban minden egyes ládát először be kell tenni a röntgen szkennerbe, ami megmutatja, hogy mit kapuk belőle. Ekkor a szkenner elpusztítja a ládát és megmutatja a tartalmát. Mielőtt újra használhatnánk a szkennert muszáj elhasználnunk a kulcsunkat és kivenni a skint a ládából. 

Franciaországban többet nem lehet ládát venni a marketen, de továbbra is eladhatják őket."

Egy picit ez így hirtelen zavaros lehet, de röviden, tömören ennyit jelent az egész: bekerült két új lépés a franciákhoz láda nyitás előtt, de minden ugyanaz maradt, mint nálunk. Továbbra sem nézhetik meg az összes ládájukat, hisz minden egyes szkennelés után ki kell, hogy nyissák a ládájukat, hogy a következőre menjenek.

Érdemes megemlíteni, hogy VPN-t teljesen felesleges használni, hisz nem nyerünk vele semmit, emellett pedig lehetetlen is, hisz csak akkor írhatjuk át az országot, ha a Steam egyszer már automatikusan felismerte, hogy onnan léptünk be!

A Valve egészen briliáns kiskaput talált, ami ellen egyelőre nem véd a francia törvény, de nem lepődnénk meg, ha a jövőben kicsit átfogalmaznák és végül ez a trükk sem lenne használható.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!