A Salamander a SEC-en veretlen eddig, a GAMERZONE pedig az ESEA Advanced ligájában domborít

A Salamander a SEC-en veretlen eddig, a GAMERZONE pedig az ESEA Advanced ligájában domborít

Erős mezőnyben bizonyít a GAMERZONE és a Salamander is!

Izzasztó tempóban vette kezdetét a profi CS:GO őszi szezonja, New Yorkból például egy napja volt a csapatoknak, hogy Malmöbe érjenek. Szerencsére hazai fronton is van hol játszania a legjobbaknak, nem rég vette kezdetét ugyanis az ESEA 32. szezonja, ahol az Advanced ligában a Salamander és a GAMERZONE játékosainak is szurkolhatunk. 

A két magyar csapat közül egyelőre a GAMERZONE áll jobban, torzsiék 4 lejátszott mérkőzésből hármat meg tudtak nyerni a PkD, a Wizards és a BoysB csapataival szemben. Eddigi egyetlen vereségüket az Epsilon csapatától szenvedték el, de a belga játékosokból álló csapat is csak hosszabbításban tudott győzelmet aratni a GZ fölött.

Összetettben így a 20. helyen állnak jelenleg a 67 fős mezőnyből, míg a Salamander egy picit lemaradva, a 33. helyről várja a folytatást. A cél egyértelműen a legjobb négy közé jutást, hiszen ott már nem csak a pénzdíjazás nagyobb, de az első négy pozíció már továbbjutást is ér az ESEA 33. szezonjának Premier, illetve Premier Relegation ligájába.

az ESEA Advanced 32 Top20 csapata

Ellentétben az ESEA eredményekkel, a SEC 10. szezonjában pont fordítva áll ugyanez a két magyar csapat. A GAMERZONE eddig egyetlen Bo1-es meccset tudott csak megnyerni, így most a 8 fős tabella 7. helyét foglalják el. A Salamander viszont otthonosabban mozog a SEC csapatai között, négy lejátszott mérkőzéséből mind a négyet megnyerte, az Agility és a Nexus csapataival szemben.

a SEC 10. szezonjának jelenlegi tabellája

Jó hír viszont, hogy mind az ESEA, mind a SEC hosszú hetekig tart még, tehát minden lemaradásban lévő csapatnak bőven van még esélye a javításra, így akár a GAMERZONE, akár a Salamander is rengeteget javíthat még a saját helyezésén.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!