Meglepetés rájátszás Malmöben - Ideje korán elhullottak a legnagyobb csapatok

Meglepetés rájátszás Malmöben - Ideje korán elhullottak a legnagyobb csapatok

New Yorkban a legjobbak voltak, Malmöben pedig az elsők között esett ki az Evil Geniuses.

Két ESL verseny, New York és az EPL között Svédországba látogatott a profi csapatok egy jelentés része, hogy a DH Masters Malmö versenyen ne csak a pénzdíjazásért, de egy 2020-es IEM Katowice meghívásért is játszanak. Meglepetésekből pedig bőven adódott, gyakorlatilag a legnagyobb esélyesnek vélt csapatok hullottak el a leghamarabb.

A két legnagyobb amerikai csapat, a Liquid és az Evil Geniuses például azonnal kikapott az első meccsükön, az alsó ágról pedig nem tudták visszalőni magukat a versenybe. A Liquid csapatánál azonnal be is indultak a pletykák egy esetleges cseréről, de talán az EG kiesése még inkább fájó volt az amerikai szurkolóknak, hiszen csapatuk győztesként zárt New Yorkban.

Hasonlóan korán vérzett el a G2 és az ENCE is. Az igazsághoz persze hozzá tartozik az is, hogy a Major után elindult az őszi szezon, rögtön be is sűrűsödött a versenynaptár, a finnek pedig el is mondták, hogy a folyamatos utazás és a jetlag miatt egyszerűen képtelenek voltak eleget gyakorolni suNny-val. Meglátjuk, allu ígérete szerint újra az év eleji formájukban tudnak majd játszani, ha kapnak egy levegővételnyi szünetet a gyakorlásra.

Ezzel szemben a sokak által már leírt csapatok, a fnatic, a NiP vagy a Na'Vi remekeltek. Érdekes, hogy hasonlóan például a G2 és az ENCE csapatához, a két svéd és az ukrán gárda is új felállással játszik és esetükben működni is látszik a dolog. Az újra flusha-val játszó fnatic ejtette ki a a TYLOO, a G2 és a FURIA csapatait is, a Na'Vi veretlenül jutott a legjobb négy közé, míg a GeT_RighT nélkül játszó NiP elverte a mouz és a Grayhound csapatát is.

Évek óta nem láttuk ezeket a csapatokat ilyen előkelő mezőny rájátszásában, reméljük, hogy az új játékosok mindenhol megteszik a hatásukat és magunk mögött hagyva az egy évnyi Astralis érát, egy szoros és izgalmas profi mezőny alakul majd ki, ahol elfelejtethetjük a papírformát.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!