Bug miatt kapott valaki ingyen wh-t - Más pedig élete legszerencsésebb gránátját dobta

Bug miatt kapott valaki ingyen wh-t - Más pedig élete legszerencsésebb gránátját dobta

Még ennyi idő után is tud olyat mutatni a játék, ami csak a legnagyobb szerencsével valósulhat meg.

Csalók, lag, bugok. A CS:GO játékosok legádázabb ellenfelei, amikkel senki sem találkozik szívesen meccs közben. Szerencsére a bugok tekintetében egész jól áll a játék, ritkán botlunk bele valamibe, ha mégis, az viszont szinte mindig meccsdöntő lehet, ahogy a mostani esetben is.

Szerencsére a következő videó nem profi meccsen, csak egy "átlagos" mérkőzésen történt. Gyanítom ha ugyanezt például a DreamHack Masters Malmö során láttuk volna, akkor minden profi játékos azonnal javításért kiáltott volna. Pedig éppen eléggé idegesítő hiba az, hogy a deathcam alatt emberünk gyakorlatilag átlátott a falon, leinfózva ezzel a támadók pontos helyzetét.

Deathcam made it possible to temporary see through the wall from r/GlobalOffensive

Persze a T-k ebből semmit sem érzékeltek, ellenben az elhullott CT még pont időben tudta leinfózni, hogy a támadó játékosok nagy része hol helyezkedik el. Reméljük a Valve hamar kijavítja ezt a hibát, hiszen bár nem sűrűn fordul elő, minden pályán vannak olyan spotok, ahol simán belefuthatunk egy hasonló esetbe.

De, hogy ne csak negatív dolgokról beszéljünk, figyelemre méltó az a gránát, ami már most joggal pályázhat a valaha volt legszerencsésebben eldobott gránát címére. A banán végéből a füstbe lövő CT ugyanis pont a gránátot találta el, pedig az az AWP lövés simán fejbe találta volna emberünket.

Thanks Nade! Saved me from an AWP headshot from r/GlobalOffensive

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!