Mivel úgy tűnik a Valve már nem foglalkozik vele, a rajongók csináltak graffitit device-nak

Mivel úgy tűnik a Valve már nem foglalkozik vele, a rajongók csináltak graffitit device-nak

Sokak szerint graffitit érően játszott device az NRG ellen.

Biztosan emlékeztek még azokra a legendás megmozdulásokra, amik előtt még a Valve is emléket állított a játékban. Coldzera, olofmeister és s1mple saját graffitivel büszkélkedhet a Mirage, Overpass és Cache pályákon, Dosia 200 IQ gránátjára pedig egy plakát emlékezik Infernon.

A fnatic csapatához köthető graffiti sajnos nem kapott helyet a felújított Dust2-n, és Dosia gránátja óta is csak egy graffiti született, az is az IEM Katowice Major showmeccsének győzelméért, Blacksite-on. Picit mintha kevésbé figyelné már a legszebb megmozdulásokat a Valve vagy egyszerűen csak nem láttak olyat, ami szerintük graffitit érne.

Furlan és GruBy graffitije Blacksite-on

Pedig a szurkolók szerint Berlinben láttunk olyan szép játékokat, amik graffitiért kiáltanak. Az egyik legnépszerűbb pillanat, amikor az NRG vs Astralis elődöntőben, device 3 golyóból osztott 3 fejest, mindezt 3 HP-val, egy eléggé bukottnak tűnt 1v3 helyzetben. Volt aki vette is a fáradtságot és elkészítette azt a graffitit device 3 killjének emlékére, ami tényleg olyan színvonalas alkotás, hogy sokak szerint a Valve-nak be kellene tennie azt a játékba.
Mit gondoltok, megérdemelné device a graffitit a lenti klipben látottakért, vagy esetleg van más megmozdulás, ami még ennél is lélegzetelállítóbb volt Berlinben?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!