"Shox nem egy rossz srác, sosem utáltam őt, csak irányító ne legyen" - apEX

Nehéz meccs előtt áll a Vitality, de akár újabb trófeával is gazdagodhatnak ma.

Sokak meglepetésére a fnatic és nem az Astralis nyerte meg a malmöi verseny első elődöntőjét, így a svéd csapat jutott először a döntőbe. A tegnapi meccsekről írt összefoglalónkat IDE kattintva olvashatjátok, most nézzük meg, hogy apEX, a másik döntős csapat, a Vitality játékosa hogyan értékelte csapata teljesítményét és, hogy milyen a hangulat most, hogy shox is a Vitality-t erősíti.

Eléggé meglepő volt, hogy Nuke-ot választottátok, főleg, hogy aztán nem működött a játékotok a pályán. Mi történt?

"Őszintén szólva, mostanában koránt sem voltunk olyan erősek Nuke-on, mint régen, de sokat gyakoroltunk a pályán online. Azért választottuk ezt mert a Na'Vi-nak sosem volt erőssége ez a pálya. Nem is igazán a stratégia, sokkal inkább az egyéni teljesítmény volt most döntő. Jobban játszottak, mint mi."

Hogy tudtatok az első pálya után felállni? Overpasson mintha egy teljesen más Vitality-t láttunk volna.

"Mindent átbeszéltünk a szünetben, de az első és legfontosabb, ami elhangzott az az volt, hogy "Ideje felébrednünk." Sok hiba volt a kommunikációnkban, lassúak és álmosak voltunk. A második pedig az volt, hogy "Jó lenne belőnénk a fejeseket" (nevet), de végül össze tudtuk szedni magunkat és jobbak tudtunk lenni."

Mivel nemrég cseréltetek, talán nem is gondoltátok, hogy eljuthattok a döntőig. Holnap viszont mégis ti játszotok majd a fnatic ellen. Magabiztosan várjátok a meccset?

"Igen, az elején valóban nem gondoltuk, hogy eljuthatunk idáig. A negyeddöntőkbe jutás volt a célunk, és most nagyon boldogok vagyunk, hogy itt lehetünk. Én személy szerint azt sem gondoltam volna, hogy a fnatic ellen kell majd bizonyítanunk a döntőben. Friss felállással játszanak ők is, mégis tudtak valami kiemelkedőt nyújtani most. Nehéz meccs lesz az biztos, de örülök annak, hogy újra sikereket tudnak elérni, most, hogy flusha és Golden is visszatért."

Neked és shoxnak bőven van múltatok. Milyen most a kapcsolatotok?

"Olyan sokat nem játszottam vele. Még 2011-ben CS:S-ben, aztán a G2-ban. Őszintén szólva, shox nem egy rossz srác, sosem utáltam őt. Csak irányító ne legyen, mert annak saját elmondása szerint sem jó. Anno én mindent beleadtam és szomorú voltam, hogy mégis engem tettek kispadra. Nincs köztünk harag, tudom, hogy vele egy tapasztalt és erős lurker játékost szereztünk. Sokat segít a körök közbeni hívásokban is, örülök, hogy velünk játszik. Ha olyan formában van, mint tegnap, akkor nincs ellenfele a pályán."

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!