ZywOo rekordot döntött tegnap, a francia győzelem mégis elmaradt

ZywOo rekordot döntött tegnap, a francia győzelem mégis elmaradt

Most már hónapok óta ZywOo carry van a Vitality csapatánál, mindeddig szinte eredménytelenül.

Goldennel és flusha-val kiegészülve hatalmasat menetelt a régi-új fnatic Malmöben. A Vitality-vel szemben tudták megnyerni a versenyt, pedig a torna MVP díjas játékosa pont, hogy a franciáktól került ki. ZywOo továbbra is embertelen formában játszik minden meccsen, a győzelemhez ez még sem elég.

Nem szabad túlzottan elbíznunk magunkat, de egyelőre úgy néz ki, hogy egy erős, legalábbis az előző évek csapatához képest erősebb fnatic állt össze. Hasonló szép eredményeket várnak sokan a Vitality csapatától is, a többségében francia csapat azonban még nem jött rá, hogyan is kellene felnőniük ZywOo-hoz.
A fiatal francia ugyanis a Vitality megalakulása óta elképesztő formában játszik, túlzás nélkül mondhatjuk, hogy korunk legtehetségesebb 20 év alatti játékosa, társai azonban rendre elmaradnak mögötte. A malmöi versenyt hiába nyerte meg a fnatic, hiába lőtt például Brollan egy elképesztő hármast CZ-vel az utolsó körben, az egész versenyen mutatott teljesítménye miatt ZywOo lett a DreamHack Masters Malmö 2019 MVP díjas játékosa.

Ezzel pedig rekordot döntött a fiatal francia, ő gyűjtötte eddig a legtöbb (szám szerint négyet) MVP díjat 20. életéve alatt. Nem mondhatjuk, hogy csapattársai rosszul játszanának, de ZywOo nagyon más dimenzióban mozog. Sokáig pedig nem hiszem, hogy egy magánál gyengébb összetételű csapatban maradna. Vagy lelép magától vagy akár az is benne van, hogy valamelyik másik csapat átcsábítja magához. Persze a Vitality szurkolók szempontjából az lenne a legjobb, ha a Vitality tudna felnőni a francia AWP-s játékához, akkor valószínűleg az szinte verhetetlen francia csapatnak szurkolhatnánk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!