Sosem vagytok meg öten egy baráti meccshez? - A TEAMS pontosan ebben segít

Sosem vagytok meg öten egy baráti meccshez? - A TEAMS pontosan ebben segít

Sosem volt ilyen egyszerű társakat találni egy jó MM-hez.

Gyanítom mindenkinek ismerős az érzés, amikor barátokkal leülnétek játszani pár meccset, de vagy közbejön valakinek valami, vagy egyszerűen nem vagytok meg öten, így 'beugróval' vagytok kénytelen játszani. Ha a random társunk meglövi amit meg kell, akkor nincs baj, de mindenképpen szórakoztatóbb, ha öten, barátokkal együtt tudunk játszani.

A CS:GO közösség három tagja megelégelte a random játékosokat, akik sokszor még angolul sem tudnak megszólalni és létrehozták a teams.gg oldalt. A teljesen ingyenes regisztrációval használható honlap tulajdonképpen egy 'CS:GO társkereső', ami rengeteg statisztika és eredmény alapján találja meg a csapattársatokat.

a teams.gg egyik felülete (forrás: dotesports.com)

Nem csak a számok és egyéb statisztika alapján, de ország és beszélt nyelvek alapján is tudunk szűrni, így garantáltan nem futhatunk bele olyanba, akivel aztán kommunikálni sem tudunk. Az oldalt beépített FACEIT, ESEA, Steam Stats és Discord integrálással működik, így bármelyik platformon elérhetjük csapattársunkat. Akkor sem kell aggódni, ha te a full tryhard helyett csak könnyebb meccsekre vágysz, még ez alapján is tudsz keresni a többi játékos között.

Csakis ajánlani tudom az oldalt mindenkinek, hiszen pontosan arra készült, amire minden CS:GO játékos vágyik, a meccseink minél élvezetesebbé tételére. IDE kattintva tudtok regisztrálni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!