Óriási akció: CoD: WW II, Spyro és Crash Bandicoot trilógia két mozijegy áráért!

Óriási akció: CoD: WW II, Spyro és Crash Bandicoot trilógia két mozijegy áráért!

Akciófigyelő: Több tízezer forintot lehet spórolni a novemberi Humble Monthlyval!

A Humble Bundle akciói legendásak a videojátékosok körében, de mostanában egyre ritkábban kapunk olyan akciót, amit tényleg vétek lenne kihagyni. Szerencsére a mostani Humble Monthlyra nem lehet panaszunk, ugyanis nem egy, nem kettő, hanem összesen hét játékot kapunk azonnal, ha megvásároljuk a 12 dolláros csomagot. Hiába gyenge most a forint, egy ilyen ajánlatot nem szabad kihagyni!

Call of Duty: WW II

A második világháború borzalmába kalauzol el minket a 2017-es játék, ami a zseniális sztorimódjával írta be magát a történelembe. A korhű fegyverek és helyszínek mellé olyan történetet kaptunk, amit megérte végigjátszani még annak is, aki alapból a mutliplayer miatt vásárolja meg a CoD epizódokat.

Spyro Reignited Trilogy

Paff, azaz Spyro, a bűvös lila sárkány felújított változatban tért vissza a képernyőkre. A trilógia részeként megkapjuk a Spyro™ the Dragont, Spyro™ 2: Ripto's Rage!-et és a Spyro™: Year of the Dragont. Mindegyik rész HD-s ráncfelvarráson esett át, így azoknak is érdemes kipörgetni a játékokat, akik eddig főleg a régi grafika miatt hanyagolták el őket.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Szintén egy remasterelt kiadásról van szó, amibe belecsomagolták a Crash Bandicoot™, Crash Bandicoot™ 2: Cortex Strikes Back és Crash Bandicoot™ 3: Warped játékokat. Félreértés ne essék: ez a valami nem egy róka, ez egy bandicoot!

A Humble Monthly havidíja 12 dollár, ami nem kevés a mai világban, de ez a zseniális csomag minden forintot megér. Ha behúztátok a játékokat (amik további címekkel bővülnek majd november 1-jén!) ne felejtsétek lemondani az előfizetést, különben november 1-jén ismét levonja a rendszer automatikusan a 12 dollárt!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!
 

Kövess Minket!