Holnap egy új korszak kezdődik: theorycraft deckek N'zoth főszereplésével!

Holnap egy új korszak kezdődik: theorycraft deckek N'zoth főszereplésével!

Már csak egyet kell aludni a Hearthstone legújabb eseményének indulásáig. Nézzük meg miket érdemes majd N'zoth, the Corruptor mellé összerakni!

Teljesen felforgatja majd a következő heteket a Standard formátumba érkező 23 Wild kártya, amik között feltűnik N'zoth, the Corruptor, az egyik Old God is. A Deathrattle lények visszaidézője azonnal Tier 1-be emelhet majd néhány decket, azonban nehéz előre megjósolni, hogy pontosan melyik Classhoz lehet majd a legjobb N'zoth paklit összerakni. Mi mutatunk néhány ötletet, amik esetleg ott lehetnek majd a legjobbak között!

N'zoth Midrange Hunter

Deck kód: AAECAR8EhwS5DeCsAqKKAw21A8kElwjFCO/1AvD1ArT2Arn4AqCFA7CLA+aWA/KWA56dAwA=

A Deathrattle Hunter egyik gyengesége, hogy early game-ben nem igazán tudja felvenni a versenyt az Aggro deckekkel, ezért is kell a két Explosive Trap a fenti listába. N'zoth mellé jöhet a Nine Lives, Sylvanas és a szokásos csomag. Mid-game-től beindulhat a buli, addig kell csak kihúzni.

N'zoth Tempo Rogue

Deck kód: AAECAaIHCvYCpAPUBbkN4KwC7PwCoIADkpcDhKYDn7cDCrQBiAfdCJK2ArT2At76AtGBA7SRA4+XA/WnAwA=

Végre egy deckben láthatjuk együtt Sylvanast és Ragnarost, de a hangsúly itt is N'zothon van. A Deathrattle lények armadájával elég jól bánik a Rogue, mivel a Necrium Vial és Blade maximalizálja ezen minionok potenciálját. Természetesen a Midrange / Tempo deckből nem hiányozhatnak a Lackeyk és Heistbaron Togwaggle sem, ami egy újabb win conditiont jelent.

N'zoth Control Warlock

Deck kód: AAECAf0GCpMBugTyBYoHuQ3grAKc+AKggAPWhgOdqQMKigHbBpIHtgfhB8QIzAjF8wKhoQP9pAMA

Bloodreaver Gul'dan rotálása óta nem volt értelme a Control Lockot magában játszani, mivel tényleges win condition nélkül elveszítette a mérkőzések nagy részét. N'zoth ebben segíthet az egykoron kifejezetten jól teljesítő változatnak, mivel egy mozdulattal lehet majd boardot generálni a meccsek késői szakaszában. N'zoth mellett még Sylvanas térhet majd vissza a rég nem látott Legendaryk közül, esetleg egy greedybb változatban Ragnaros is elférhet majd.

Az esemény holnap 19:00-tól elrajtol, a 23 Wild lapot mindenki ingyen megkapja és egészen a következő kiegészítő érkezéséig használni is lehet majd őket Standardban.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


 

Kövess Minket!