Olcsó decknek, Legend a vége: F2P Aggro Shaman bemutató

Olcsó decknek, Legend a vége: F2P Aggro Shaman bemutató

Kihívást jelent megnyerni minden mérkőzést, de pont ezért szeretik nagyon sokan az olcsó és erős Shaman változatot!

A Quest Shamant már valószínű nem kell bemutatni senkinek, de az elmúlt hetekben a köztudatból kikerült egy hasonlóan erős és nem mellesleg sokkal olcsóbb változat. Az Aggro Overload Token verziója Thrallnak még mindig képes arra, hogy elérje a Legend rankot, mindezt úgy, hogy még a varázsporos pénztárcát sem terheli nagyon, mivel Legendary sem kell hozzá. Igazi budget / free-to-play pakli ez, amit most meg is vizsgálunk közelebbről!

Legend Budget Aggro Overload Token Shaman

Deck kód: AAECAaoIAA/uAe8B4AL5A5MJ9vACj/sCnP8CjIUD9ooDjJQDtJcDxpkD1KUD+aUDAA==

Az Underbelly Angler - Sludge Slurper még mindig bőven elegendő Murloc erőforrást biztosít, inkább a fegyverekre, Overloadra és a "tökéletesen" kiegyensúlyozott 4. körös Mogu Fleshshaper + Mutate kombóra kell építkezni. Mivel egy 4. körös leszedés + 8 manás lény általában elég nagymértékben képes a mi oldalunkra billenteni a mérleg nyelvét, ezért akár kezdőkézben is megtartható ez a páros. A Thunderhead negyedik körben akár önmagában is kitehető, mivel 6 életerőt nem könnyű megoldani, azonban a legjobb, ha azonnal van mellé Zap!, vagy Voltaic Burst, ami rengeteg is rushos Sparkot jelent.

Kezdőkézben a Likkim, a Sludge Slurper kötelező, erősen ajánlott még az Evil Totem és az Underbelly Angler is, de a Mogu + Mutate sem elhanyagolható. Mivel olcsóak a lapok, rengeteg az opció már az első köröktől, ezért kifejezetten nehéz decknek számít. A paklival Julez Nobelman 58 %-os winrate-tel száguldott le Legendig, ami nem kiugró szám, de erős érv amellett, hogy kipróbáljuk a fenti listát. 

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


 

Kövess Minket!