Hirdetés

Utoljára 2017-ben volt huzamosabb ideig ennyire népszerű a CS:GO!

2016 óta nem volt ennyi átlagjátékosa a CS:GO-nak.

Hirdetés

Egészen hihetetlennek tűnik, de lassan egy év telt el azóta, hogy ingyenessé vált a CS:GO. Elején sokan, köztük még én is szkeptikus voltam, hisz ez tényleg az utolsó esélye volt a Valve-nak, hogy új életet leheljen a játékba, persze az e-sportról és a versenyekről nem beszélve. Az idő viszont rám cáfolt, ugyanis tavaly december óta folyamatosan növekszik az átlag játékosbázis, az elmúlt napokban pedig meg is döntött egy igen fontos rekordot, ugyanis a CS:GO történelme során most láthattuk a legtöbb átlagjátékost az októberi hónapban, összesen 416 ezer embert (azóta ez a szám a reggeli órák miatt kicsit visszaesett). Emellett 732 ezres csúcs is volt ebben a hónapban, ami azért még kevesebb, mint a 2016 áprilisi 850 ezer, de ha minden jól megy, akkor a következő Major idején még ez is megdőlhet.

Counter-Strike: Global Offensive

All data is powered by Steam. Not affiliated with Valve in any way. All trademarks are property of their respective owners in the US and other countries. Our goal is to provide unique insight into gaming trends. © steamcharts.com

De az is előfordulhat, hogy még ennyit sem kell várni, ugyanis a pletykák szerint a CS 20. évfordulója egy Operationnel ér majd véget. Épp ezért nem volt már láda egy jó ideje, az AI fejlesztése pedig ugyancsak erre enged következtetni. Mi más lenne nagyobb esemény, mint Cache újjászületése és a CS20 lezárása?

A választ talán még ezen a héten megkapjuk, reméljük, hogy most már 694 nap után ismét élvezhetünk egy Operationt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?