Pulcsi, pénztárca, póló: 25. évfordulós PlayStation cuccok érkeztek!

Pulcsi, pénztárca, póló: 25. évfordulós PlayStation cuccok érkeztek!

Akár 25. évfordulós PS-es pulcsiba is bújhatunk, megjöttek a hivatalos boltba a limitált termékek!

1994. december 3-án indította el a Sony, a PlayStation brandet, ami mára már nem csak egyszerű videojátékkonzolt jelent, hanem gyűjtőneve egyéb szolgáltatásoknak és termékeknek is. A 25. évforduló már itt van a küszöbön, ezért már most bemutatta a sorozatot a PS, amiket hamarosan majd meg is lehet vásárolni a hivatalos PlayStation Gear áruházban.

A termékekért elég borsos árat kér a forgalmazó, ugyanis a legolcsóbb 25. évfordulós cucc, az egyedi zokni is 8 fontba, azaz 3000 forintba kerül. A lista legdrágább eleme a kapucnis pulcsi, ami 45 fontba, azaz 16 800 forintért lehet a miénk. Az egységes szürke alapra az 1994-ben megrajzolt első PS logót varrták rá, ezt egészíti ki a PlayStation felirat japán nyelven és a jellegzetes vörös-kék-sárga-zöld csíkozás.

A PlayStation 4 mára egyértelműen egyeduralkodóvá vált a konzolpiacon, még a legendás PS 2-t is sikerült túlszárnyalnia az eladások tekintetében. Hogy mit hoz a jövő azt nem tudni, de elég jó esélye van a Sonynak, hogy a PlayStation brand még legalább 25 évig velünk lesz, akár konzolként, akár valami egészen más technológiai újdonságként.

A 25. évfordulós termékekért kattints az alábbi bögrére!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!
 

Galéria

Kövess Minket!