Doom in the Tomb: theorycraft Tempo Mage, Secret Paladin és Evolve Shaman

Ma este már lehet használni a 23 Wild lapot Standardban. Mutatunk három ígéretes decket az új eventhez!

Ma 19:00-kor elrajtol a Hearthstone októberi eseménye, a Doom in the Tomb. A legfontosabb változtatás, hogy 23 Wild lap tér vissza pár hétre a Standard metába. Ennek apropóján beindultak a fogaskerekek a decképítők fejében és megszülettek azok a változatok, amiket érdemes lehet majd próbálgatni a következő napokban. Legutóbb N'zoth köré épült változatokat mutattunk nektek, most a "régi verziók új köntösben" feliratot véstük az alábbi cikkeket rejtő fiók oldalára. Itt a Secret Paladin, a Tempo Mage és az Evolve Shaman!

Secret Paladin

Deck kód: AAEBAZ8FCIwB6AH2As8GjpoDlJoD8KUDn7cDC54ByASvB4wOphWt8gLY/gL1iQO+mAOQmgO9pgMA

Commander Rhyssa és a Mysterious Blade nem váltotta be a hozzájuk fűzött reményeket, de a Mysterious Challenger és az Avenge érkezésével újra erőre kaphat az egykori imádott-gyűlölt deck, a Secret Paladin. Egykoron a legerősebb Tempo deckként beszélhettünk róla, azonban a fenti lista valószínű nem ér majd el ekkora sikereket. A Shielded Minibot és a Muster for Battle hiányában nem lesz annyira erős az early game, ezért simán legyorsulhatják majd a Murloc és más Aggro típusok.

Tempo Mage

Deck kód: AAEBAf0EBLgIvAjWEe72Ag27AqsEtATmBJYF4xGBsgL77AK0/ALIhwOfmwPimwP/nQMA

A Flamewaker önmagában elég ahhoz, hogy komolyan kelljen venni a Tempo Mage-et, a többi már csak hab a tortán. A Paveling (Babbling) Book még a legnehezebb helyzetből is kihúzhat minket, miközben Thaurissan, Antonidas és a kislányok már alig várják, hogy újra közösen csapjanak egy hatalmas partit.

Evolve Shaman

Deck kód: AAEBAaoIAqH4At6CAw7TAfqqAvuqApz/AoyFA72FA6uMA7SRA7SXA7+YA8aZA9SlA/mlA9ipAwA=

Elég csak abba belegondolni, hogy mekkora tempo swinget, avagy az ellenfél számára megoldhatatlan problémát jelenthet majd a Desert Hare + Evolve kombó. Ha nem jönne össze ez a negyedik körös play, akkor sem kell aggódni, mivel rengeteg más tokengeneráló lap bújik meg a deckben, amiket bátran fejbe lehet verni "A fajok eredete" könyvtári példányaival. Nagyon élvezetes és mókás lesz majd a pakli, ahogy azt az elődjétől már megszokhattuk, azonban a randomfaktor miatt komoly eredményekre csak a legszerencsésebbek számíthatnak.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


 

Kövess Minket!