Rocket League: Október 14-én sok hasznos funkcióval érkezik a halloweeni frissítés

Rocket League: Október 14-én sok hasznos funkcióval érkezik a halloweeni frissítés

A frissítés pár apró változással az őszi eseményt is elindítja.

Bár egy nagy téli frissítést már kilátásba helyezett a Psyonix, egy őszi, kisebb update is vár ránk. Ideje ugyanis elkezdeni az "év legijesztőbb szakaszát", ahol a Halloween köré épült játékbeli esemény is kezdetét veszi. De ez még nem minden!

A frissítés 2019. október 14-én, hétfőn 19:00-kor lesz elérhető, minden platformot érint. Nézzük, mit is tartalmaz.

Haunted Hallows

Pókokra, ijesztegetésre, cukorkákra felkészülni! Hamarosan itt az angolszász országokban nagy népszerűségnek örvendő, de itthon is egyre népszerűbb Halloween, ennek alkalmából pedig ilyesmi tematikájú, játékon belüli elemekkel díszíthetjük fel autónkat.

Az esemény során Candy Corn-okat, azaz kukoricacukorkákat gyűjthetünk minden egyes rangsorolt, vagy casual mérkőzésünk után. Ez az esemény a frissítéssel egyidőben veszi kezdetét. Hogy pontosan milyen itemekre válthatjuk be cukorkáinkat, még a héten kiderül!

Egyéb változások

Azonnali játékparti készítése

Egyedül játszottál bármely nem 1v1 játékmódban, viszont teljes volt az összhang a véletlenszerűen kisorsolt csapattársaiddal és szívesen folytatnátok együtt? Semmi probléma, a folytatásban is játszhattok együtt anélkül, hogy egymás barátlistájára felkerülnétek. Ha valamelyik random csapattársaddal szívesen játszanál a folytatásban, a "Party-Up" gombra kattintva kiválaszthatod őt. Ha ez a kiválasztás kölcsönös, a következő mérkőzésen ugyanabba a csapatba fogtok kerülni!

A csapat színére festett boostmérő

Az egyre szélesebb skálájú festett autók és decalok között néha nehéz eldönteni, hogy egy játékos melyik csapathoz is tartozik. Ezért is hozza el a frissítés a csapat színére festett boostmérőt. Maga a boostot jelző kör a jobb alsó sarokban ugyanúgy fog kinézni, viszont a háttere kék vagy narancs színű lesz, attól függően hogy melyik csapatban is játszol. Ráadásul ha a teljes csapatot olyan játékosok alkotják, akik ugyanabban a klubban vannak, mint te, a boostmérő ugyanolyan színű lesz, mint a csapatod elsődleges színe.

Ha viszont mindez zavar, a color-blind móddal ki tudod majd kapcsolni.

Gyorsjáték

Mindig is zavart, hogy ha mondjuk hosszú ideig ugyanazt a játékmódot szeretnéd játszani, akkor is rá kell kattintanod a Find online match és utána a Play gombra? Ez a probléma a múlté: a mérkőzést követő ablakban most már lesz egy Quickplay, azaz Gyorsjáték gomb, amellyel a játék azonnal a legutóbbi mérkőzés játékmódjában keres neked mérkőzést. Legelső használatkor a Standard 3v3 játékmódban fog mérkőzést keresni a quickplay.

Változik a játékon belüli hírek ablaka

Az októberi frissítés után a játékon belüli hírek ablak (ez a főmenü jobb oldalán van) kis változáson fog átesni. Ez azt jelenti, hogy más színekkel fog megjelenni, illetve nem a kép jobb oldalán lesz, hanem egy új üdvözlőképernyő lesz, amikor megnyitod a játékot. Ha viszont ezen továbbléptél, de böngésznéd a híreket, egy "News Tab" fül ott marad a főmenü jobb oldalán, amire rákattintva ugyanúgy be fogja dobni.

Új e-sport csapatok

Az Esport bolthoz két új csapatot adtak hozzá: Complexity és Spacestation Gaming! Ha valamelyik csapat szurkolója vagy, akkor most már a logójukkal ellátott decallal, bannerrel is játszhatsz a frissítést követően!

Ezek a változások várhatóak a frissítésben. Melyiket várjátok a legjobban?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!