"Hosszú idő után végre igazi csapatnak érezzük magunkat" - olofmeister

Mit gondoltok, ez az "új" Faze végre sikeres lehet majd?

Az ESL One: New York alkalmával csúnya vereségeket szenvedett el az "új" FaZe. A coldzeraval és broky-val kiegészült csapat győzelem nélkül esett ki a küzdelemből, de most az EPL kezdetével máris megvan az első nyert mérkőzésük. A következő interjút még New York-ban készítette a dbltap a csapat egyik legnépszerűbb játékosával, olofmeisterrel. A videós interjú legizgalmasabb kérdéseit válogattuk most ki.

Ez a verseny nem úgy sikerült, mint ahogy szerettétek volna, de talán természetes, hogy egy új felállásnak még van tanuló időszaka. Mindazonáltal, az elmúlt másfél év sem volt túl sikeres számotokra, neked sem, hiszen a Legendás címet sem sikerült elérni a Majorön. Hogyan dolgoztad ezt fel?

"Mindenkinek nehéz időszak volt. Rengeteg beugrónk volt és a motivációnk sem volt meg mindig, hiszen azt sem igazán tudtuk, hogy egy-egy játékos meddig marad velünk. Ennek ellenére mégis úgy gondolom, hogy kihoztuk a maximumot a helyzetből. Most a két új játékosunkkal hosszú idő után végre igazi csapatnak érezzük magunkat. Most mindenki nagyon motiváltan játszik és izgatottan állunk a jövő előtt."

YNk már egy ideje az edzőtök, de mégis milyen vele a munka? Mit tud hozzátenni a felkészülésetekhez és a játékotokhoz?

"A beugrók miatt számára is nehéz volt az elmúlt időszak. Azzal kellett dolgoznia amit kapott. De még így is remek meglátásai vannak a csapattal kapcsolatban, folyamatosan fejleszt minket és mindig új ötletekkel és stratégiákkal áll elő."

Tudom, hogy nagy futball rajongó vagy. Milyen érzés most a FaZe-ben játszani úgy, hogy partneri kapcsolat van köztetek és a Manchester City között?

"Elég király, egy pár évvel ezelőtt még nem gondoltam volna, hogy részese lehetek egy ilyen együttműködésnek. De, őszintén szólva, mindig is egy Arsenal fan voltam."

Ne feledjétek, hogy olofmeister és a FaZe ma este is játszik. 18:25-től a FaZe vs BIG összecsapást, majd utána a mousesports vs. OpTic meccset követhetitek majd a Magyar Esport TV Twitch csatornáján!

Nézd meg esporthuCS élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!