Fél éve volt az utolsó, de még mindig kap javításokat a Counter-Strike 1.6

Fél éve volt az utolsó, de még mindig kap javításokat a Counter-Strike 1.6

Frissítést kapott a CS 1.6.

Ma már természetes a CS:GO jelenléte, naponta olvassuk a játékkal és a csapatokkal, játékosokkal kapcsolatos híreket. Így például rendszeresen olvashatjuk a CS:GO frissítéseit is, ám ezúttal bár frissítésről, mégsem CS:GO-ról van szó.

Bármennyire is furcsán hangzik, most az idén 20 éves Counter-Strike 1.6 kapott egy frissítést a Valve-tól. Az egyik legfontosabb, hogy mostantól mi változtathatjuk és szabhatjuk testre a társaink és az ellenfeleink HUD-on megjelenő életerejét és a zsebükben lévő pénz megjelenítését is. Tehát mostantól mi dönthetjük el, hogy melyik karakter életerejét és/vagy pénzét szeretnénk látni a HUD-on.

Ami viszont talán a leginkább megfogja majd a még a mai napig 1.6-ot nyüstölő játékosokat, hogy ezentúl csakis a szerver dönthet majd az sv_cheats parancsról, maguk a játékosok már nem. Mindemellett persze 'apróbb' javítások is érkeztek, javítottak például több fegyver hibás animációin, ahogy a konzol is kapott kapott egy alapos biztonsági frissítést.
Remek látni, hogy a Valve még ennyi idő után, gyakorlatilag egy generáció váltás után is minél tökéletesebbre szeretné csiszolni az 1.6 élményt. Ne felejtsétek, hogy holnap minden bizonnyal a CS:GO játékosok is frissítésre ébrednek majd, hiszen holnap kerül majd be a Műhelybe a felújított Cache. Az 1.6 legújabb frissítésének teljes tartalmát ERRE találjátok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!