Szó szerint kifizetődő, ha jelentjük a bugokat a Valve-nak

Szó szerint kifizetődő, ha jelentjük a bugokat a Valve-nak

Több, mint 3 millió forint, pusztán bugok miatt.

Kedvenc kérdésem gaming és e-sport témában az, hogy "Megéri?" "Megéri meg venni bizonyos dolgokat, megéri kinyitni bizonyos CS:GO ládákat?" Hosszasan lehetne még sorolni a hasonló kérdéseket, pedig a válasz mindegyikre ugyanaz, hogy "Embere válogatja."

Szerencsére, most tudunk mutatni valamit, ami biztosan megéri. Biztosan mindenki kapásból tudja sorolni azokat az eseteket, amikor valamilyen bug nehezítette a játékotokat CS:GO-ban. A sokadik alkalommal már az is benne van, hogy törik a billentyűzet, a rage quit miatt pedig repül az MM ban, pedig sokkal érettebben is lehetne kezelni az ilyen helyzeteket.

2Eggsss, aki többek között a FACEITBanLogs készítője, egy hónap alatt 11250 dollárra tett szert, pusztán a bugok miatt. Emberünk ugyanis fogta magát és az összes útjába kerülő  bugot azonnal lejelentette a Valve-nak, akik nem is felejtették el honorálni ezt a segítséget. Nyilván nem arról van szó, hogy pár, egysoros bug bejelentésre ekkora összegeket fizetni ki a Valve, de ismét egy példa, hogy megéri időt és energiát fektetni akár ilyen munkába is. Ahogy azt is kifejezetten jó látni, hogy a Valve hajlandó ennyire együtt dolgozni a közösséggel. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!