Egymillió forintos, elképesztően ritka kés landolt a magyar közösség egy tagjánál

Ti vennétek kést közel egy millió forintért?

Őszintén szólva, engem sosem kapott el annyira a CS:GO skin láz. Persze nekem is vannak amik tetszenek, nekem is vannak kedvenceim, de annyira sosem ragadott magával a dolog, hogy akár nyereségszerzési céllal fejest ugorjak az egészbe.

Persze azért ládákat viszonylag sűrűn nyitogatok, de akkora szerencsében még sosem volt részem, mint a hazai közösség egy tagjának. Egy random Spectrum ládából esett ki egy olyan kés, amit már gyakorlatilag egy kisebb vagyonért lehet eladni.

A Butterfly Knife Doppler egyébként is gyönyörű kés a játékban, de a Ruby változata igazán szép, mindemellett pedig rendkívül ritka is. Átböngészve a Steam piacot és a legnagyobb skin kereskedelemmel foglalkozó oldalakat, alig lehet találni eladó darabot, különösen olyat, mint amilyet emberünk nyitott, egy FN Butterfly Knife Doppler, Ruby kiadásban, 0,2-es floattal.
Forintban számolva több, mint egy millió a piaci ára, szerencsés tulajdonosa pedig közel ennyiért, 900 ezer forintért szeretne megszabadulni tőle. Mit ne mondjak, van ára ennek a valóban gyönyörű késnek, és beszélve az eladóval úgy tűnik, hogy már le is csaptak rá. Elképesztő szerencsés nyitás volt, nekem például évek alatt is egy 20 eurós P90 volt a legdrágább, ládából nyitott skinem. Nektek mi volt a legnagyobb fogásotok a ládákból?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!