Ingyen játékot osztogat a Ubisoft: programoznak a nyulak!

Ingyen játékot osztogat a Ubisoft: programoznak a nyulak!

A programozás alapjaira tanít a Ubisoft legújabb ingyenes játéka.

Kifejezetten gyerekek számára készült a Rabbids Coding, a Ubisoft legújabb ingyenes játéka. A mutáns nyulak ezúttal abban segítenek, hogy a programozás alapjait játékos keretek között sajátíthassák el a legkisebbek!

Rabbids Coding!

A nyulak betörtek a Nemzetközi Űrállomásra, ahol pillanatok alatt hatalmas galibát okoztak. Ránk hárul, hogy rendet tegyünk a felfordulás közepette, erre 32 szintet kínál nekünk a játék. Az irányítást és a feladványokat is úgy készítették a fejlesztők, hogy már a 7 éves korosztály is örömét lelje bennük. Ahogy régen a sokak által kedvelt Manó Matek, úgy a Rabbids Coding! is mókás és szórakoztató körítéssel próbálja rávenni a gyerekeket, hogy a számítógépen ne csak játsszanak, hanem közben tanuljanak is. A játékért felelős csapat igazgatója, Olivier Palmieri elárulta, hogy nem titkolt célja az Ubisoft Montrealnak, hogy a jövő videojáték fejlesztőit nevelje ki, amit egészen az alapoktól kezdenek el, ahol még inkább a vicces jelenetek és nem a nehéz feladatok adják a játék esszenciáját.

A Rabbids Coding! kifejezetten kisgyermekes családoknak ajánlott, de akár az idősebbek is tehetnek egy próbát vele, mivel az őrült, mutáns nyulakat nézni rövidtávon mindenképp szórakoztató.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!
 

Kövess Minket!