Hirdetés

Értékből nincs hiány: lecsapott a Legend #1 N'zoth Priest

Végre már nem csak a Combo változattól kell rettegni, itt az N'zoth Resurrect Priest.

Hirdetés

23 Wild lap került át Standardba, a legfontosabb ezek közül minden kétségen kizárólag N'zoth, the Corruptor visszatérése. A Deathrattle Reborn lények miatt szinte mindegyik Class próbálkozik valami Resurrect paklival, de a legerősebb egyelőre talán a Priest, amivel egészen Legend #1-ig menetelt Furyhunter. A decket nem a DreamHack győztes kártyás rakta össze, hanem NikosFas, de a legjobb eredményt a dán játékos érte el vele. Mutatjuk az N'zoth Resurrect Priestet!

NikosFas's (Furyhunter Legend #1) N'zoth Resurrect Priest

Deck kód: AAECAa0GCKCAA42CA5ObA6mlA6+lA+PSA+TSA+XSAwvTCtcKl4cDgpQDmJsDmZsDoaED8qUDmakDn6kD3tIDAA==

Rengeteg Legendary és Deathrattle lény kell a pakliba, emellett nem árt, ha mindig van a kezünk ügyében egy-két területi leszedés sem. Viszonylag egyszerű a paklival játszani mivel early game-ban csak az egy célpontos leszedéseket tudjuk használni, majd a negyedik körtől jöhetnek a lények és az aoe sebzések. Természetesen át kell gondolni minden kört, mivel lehet, hogy egy adott helyzetben a Lightbomb jobb, mint egy Mass Hysteria vice versa. A probléma akkor kezdődik, ha az ellenfél túl erős early game-mel rendelkezik, mivel simán előfordulhat, hogy nem tudjuk megoldani a kisebb lényeket és agyonütnek minket, mire sikerül stabilizálni a boardot. A jó húzás elengedhetetlen, ahogy a Resurrect RNG is, de általában nem az okozza majd a gondot, hogy nem lesz elég lényünk a boardon.

Az Evolve Shaman, a Murloc deckek, de akár egy Thief Rogue is képes elverni minket, ettől függetlenül bátran ajánljuk a paklit mindenkinek, mivel a Combo után végre van játszható változata Anduinnak. Amet helyett egy második Psychopomp simán befér a deckbe, ahogy a Bone Wraith is helyettesíthető Archmage Vargothtal. Próbálgatni és gyakorolni kell a decket, de a fenti lista már bizonyított, így érdemes azzal kezdeni.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?