Hirdetés

10 000 Ft helyett ingyen tölthető a különleges túlélő-stratégiai játék!

Akciófigyelő: ingyenes és megmarad, limitált ideig költségek nélkül behúzható a 2018-as Surviving Mars 10 000 Ft helyett!

Hirdetés

Stratégiai játékokat ritkán dobott elénk az Epic Games Store, a szokásos heti akcióinak keretein belül, azonban most itt a Surviving Mars, amit egy héten keresztül ingyen adhatunk hozzá a könyvtárunkhoz. Ha sikerül a játékot a határidő lejárta előtt behúzni, akkor 10 000 forintot spóroltunk azonnal és utána már tölthetjük is a 2018-as év egyik nagy meglepetését!

Surviving Mars

A Mars kolonizálása az emberiség egyik legnagyobb kihívása, de ettől még elég messze áll a tudomány, hiába fektetnek dollármilliárdokat minden évben az űrkutatásba. Szerencsére a videojátékok világában bátran elrugaszkodhatunk a talajtól és bármit megtehetünk, akár azt is, hogy Matt Damonhoz hasonlóan túléljük a "Vörös Bolygó" veszélyeit és megküzdünk a mindennapos kihívásokkal. A Surviving Mars egyszerű városépítős játéknak tűnik, de ennél több van benne. A kolonizálás során bizony áldozatokat kell hoznunk a fenntartható fejlődés érdekében. Menedzselni kell az erőforrásokat, életben kell tartani a lakosságot és nem árt, ha sikerül a kolóniánkat folyamatosan növelni. Itt nem a forgalmi dugók felszámolása jelenti a legnagyobb kihívást, hanem az oxigénellátás megoldása, vagy a vezető tudósunk alkoholizmusának kezelése. Minden lakos egyedi tulajdonságokkal bír, amik váratlan problémákhoz vezethetnek, ezért érdemes folyamatosan figyelni a lakók mindennapjait.

A Surviving Mars alapverzióját, DLC-k nélkül, egészen október 17-ig húzhatjuk be az Epic Games Store-ból. Utána sajnos könnyes búcsút kell vennünk az akciótól, de nem kell aggódni, mert jövőhét péntektől újabb két játékot zsebelhetünk majd be.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!
 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?