Új kétágyús tank ág: IS-3-II és ST-II részletes paraméterekkel

Új kétágyús tank ág: IS-3-II és ST-II részletes paraméterekkel

A szovjet többágyús nehéz tank ág két egységéről is lerántjuk a leplet.

Annak ellenére, hogy sokan csak egy prémium tankként vagy épp az IS-4 helyettesítésére szánt egységként tekintettek az ST-II-re, most mégis úgy tűnik, hogy a Wargaming fejlesztői egy önálló tank ágban gondolkoznak, aminek utolsó két tagjának részletes paramétereit máris leleplezték.

A tier VIII-as szovjet nehéz egységet rejtély övezi, de tier IX-ben ott virít az IS-3-II, tier X-ben pedig az ST-II. Ezek a kétágyús egységek a gyakorlatban három tüzelési mód közül választhatnak, így elképzelhető, hogy egy ilyen ellenfél egylövetű módban lő rád, ahogy az is, hogy az olasz táras tankokhoz vagy épp az IS-3A-hoz hasonlóan táras módba kapcsol, de ha a helyzet úgy kívánja, akkor egyszerre is elhelyezheti rajtad mindkét lövését, -arról pedig már ne is beszéljünk, hogy aktív löveget is válthatnak csata közben.

IS-3-II

Az egység ugyan briliáns mobilitással és tűzerővel bír, hiszen az AP és APCR alapesetben ideális felállásnak bizonyulnak, ellenben kétséges, hogy a tier VIII-ra balanszolt IS-3 páncélzat elegendőnek bizonyul-e majd tier IX-ben.

ST-II

Az IS-3-II-höz hasonlóan az ST-II is amiatt aggódhat, hogy a védettsége elegendőnek bizonyul-e tier X-ben. A prémium lövedék típusa ebben a tierben már HEAT-re módosul, ami alapvetően egy pozitívum, hiszen a meta taktikai statikussága miatt sok esetben elengedhetetlen a magasabb átütőerejű lövedéktípus használata, ami a távolság függvényében sem veszít átütési értékéből.

A tier VIII-as kétágyús tank egy módosított IS vagy IS-2 lehet?

Ha az előző két példából indulunk ki, akkor nem lehetetlen, hogy maradnak annál a koncepciónál, hogy a magasabb tűzerőt a gyengébb páncélzattal kompenzálják, tehát tier VIII-ban teljességgel szóba jöhet egy módosított IS variáns. Természetesen azt sem zárhatjuk ki, hogy a Wargaming még nem találta ki, hogy milyen egységet akar tier VIII-ba tenni.

Számodra szimpatikusak a kétágyús vonalon megjelenő egységek a feltüntetett paraméterekkel?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.