A GAMERZONE és a Salamander is meghívást kapott a 10.000 dolláros LAN-ra

A GAMERZONE és a Salamander is meghívást kapott a 10.000 dolláros LAN-ra

Jövőhéten kezdődik majd a RES CS:GO első szezonja.

Új, szerb rendezésű verseny első szezonját jelentették be tegnap, a meghívott csapatok között pedig legnagyobb örömünkre találunk magyar ötösöket is. Nézzük miket tudunk máris a Relog Media, CS:GO versenyének első felvonásáról.

A meghívott csapatokra nézve azonnal szembe tűnhet, hogy egy újabb a Balkán régiónak szóló versenyről van szó, de a profi szervezés mellett itt még a pénzdíjazás is nagyobb lesz, mint például a SEC-en. 10 ezer dollár az összdíjazás, ennek a legnagyobb szeletéért pedig 10 csapat küzd majd meg, 8 alakulat máris meghívást kapott.

Hazánkból a GAMERZONE és a Salamander azok, akik már biztosan részt vesznek majd a játékban, de mivel ma és holnap is lesznek selejtezők, bárkinek van még esélye bejutni a mezőnybe. Egy csapat kétszer játszik majd mindenkivel, a csoportkör végeztével pedig az első kettő azonnal a belgrádi LAN-ra jut.
A 3-6. helyezettek pedig egy egyeneskieséses rendszerű rájátszásba kerülnek majd, ahonnan szintén a két legjobb csapat jut majd ki a LAN-ra, beállítva így a végső, 4 fős mezőnyt. IDE és IDE kattintva tudtok jelentkezni a selejtezőkre. Mind a selejtezőkön elinduló, mind a meghívást kapott csapatoknak sok sikert kívánunk!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!