Emlékezetesre sikeredett a K&H második FIFA versenye az MTK esport arénában! - Aftermovie

Emlékezetesre sikeredett a K&H második FIFA versenye az MTK esport arénában! - Aftermovie

A K&H és az MTK Budapest jóvoltából magasabb szintre emelkedett a FIFA játékosok lehetősége a versenyzésre, és ez még csak valami kezdete.

Lezajlott a második K&H e-kupa FIFA 1v1 verseny is, melyet a legújabb, FIFA20-as résszel játszottak le. Először fordult elő a hazai e-sport történetében, hogy egy valódi Esport Aréna adott otthon a nívós rendezvénynek, amelyre 128 játékos nevezett előzetesen. Ez volt az úgy nevezett amatőr szakasz, melynek külön 150 ezres összedíjazása volt. A legjobb 4-ben végzett kvartett pedig a négy meghívott profi ellen bizonyíthatott. Itt olvashatjátok az összefoglalónkat.

Emellett beszélgettünk a fő támogató, Horváth Magyary Nórával a K&H csoport kommunikációs ügyvezető igazgatójával, hiszen továbbra is szeretnék segíteni a fiatalokat és a hazai e-sport fejlődését.

A látványos helyszínen 4 kivetítőn követhették élőben a nézők a mérkőzéseket, a játékosok a színpadon a 8 PS4-en küzdhettek meg az egyeneses kieséses ágrajzon. Végül egy résztvevő az amatőr ágról, bár csak negyedik helyen végzett, de a meghívásos profik ellen remekül helyt állva egészen a döntőig menetelt és majdnem sikerült neki a meglepetés. A legjobb jeleneteket tekintsétek meg utólag is:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!