Egyre több jel utal arra, hogy Lucian felesége, Senna lesz az új hős

Egyre több jel utal arra, hogy Lucian felesége, Senna lesz az új hős

Egyre valószínűbb, hogy Lucian felesége visszatér!

Egyre több jel utal arra, hogy a fejlesztők vagy csak nagyon jól mémelnek és vezetik orruknál fogva a játékosokat, vagy pedig tényleg vissza akarják hozni Lucian elveszett feleségét, Sennát!
Aki nem ismerné a történetüket, annak íme alább a kulcsfontosságú részlet:

"[...] A szörnyű összecsapás hevében Thresh egy váratlan cselt vetett be. Lucian rémületére a lény foglyul ejtette Senna lelkét, és túlvilági börtönébe zárta. Onnan pedig nincs menekvés. Senna elveszett, és Luciannek életében először egyedül kellett helytállnia."

A teljes történetet ide kattintva olvashatjátok el.

A sötét köd, ami ellepi az Idézők Szurdokát a játékok elején, a tény, hogy a következő hős, egy női lövész lesz, a korábban kileakelt esetleges splash art is már bizonyítékok voltak arra, hogy egy Shadow Isle-t jól ismerő női lövész lesz a következő karakter a játékban.

Az internet felrobbant a teóriától, hogy ez biztosan Senna, Lucian felesége, erre pedig a fejlesztők is reagáltak, még pedig nem is akármilyen módon. Egy régi, 2015. június 21-én megosztott posztot osztottak meg újra most, 4 esztendővel később. Az kizárt, hogy a Facebook emlékként dobta volna fel nekik, hisz nem annak a napnak volt az évfordulója, azt pedig nem feltétlenül hisszük, hogy bárki is észben tartotta volna csak úgy ok nélkül ezt a posztot a fejlesztők közül. Ráadásul a megosztott bejegyzést azóta el is távolították az oldalukról.

Amennyiben mindez még nem lenne elég, a szemfüles játékosok újabb erős nyomot találtak arra, hogy Senna lesz a következő hős. Thresh eddig mindig 1 lélekkel kezdett, ha Lucian ellen játszott, ez jelképezte Senna lelkét. A 9.20-as frissítés érkeztével azonban már 0 lélekkel kezd ugyan ebben a helyzetben.

Tehát olyan, mintha Senna kiszabadult volna Thresh börtönéből!

Ti mit gondoltok a teóriáról? Szerintetek lehet Senna a következő hős?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!