Steel Division 2 - II. világháborús RTS a Wargaming Game Centerben!

Hangulatos II. világháborús stratégia játék tölthető le a Wargaming Game Centerből.

A Wargaming Game Centeren keresztül először tölthető le harmadik féltől származó program. A Steel Divison 2 egy második világháborús valós idejű stratégiai játék, amit a Eugen Systems stúdió fejlesztett Franciaországban, és többek között ehhez a stúdióhoz köthető még olyan címek is, mint a Steel Divison: Normandy 44, a R.U.S.E , az Act of War és a Wargame.in France.

A Steel Division 2-ben több, mint 600 egység található, beleértve harckocsikat, tüzérséget, tankelhárító lövegeket és repülőgépeket. Minden egységnek megvan a saját alkalmazási területe, a siker kulcsa pedig abban rejlik, hogy legjobb tulajdonságaikat megfelelően kombináljuk. A változatosságot 25 különböző térkép biztosítja, amik mintáját valódi harcterek adják.

A hadjárat 1944-be kalauzolja el a lelkes játékosokat, és a Steel Divison 2-n kívül több hasonló program is megjelenik majd a WGC-ben, mint például az Alter Games által fejlesztett Partisans 1941 névre hallgató taktikai stratégiai játék. Ha szeretnétek kipróbálni a Steel Divison 2-t, akkor az alábbi linken keresztül vásárolhatjátok meg, majd a Wargaming Game Centerén keresztül tölthetitek le.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.