Inner Fire nélkül, de Giantekkel a fedélzeten hasít a Combo Hand Priest!

Inner Fire nélkül, de Giantekkel a fedélzeten hasít a Combo Hand Priest!

Kicsit lassabbra vette a figurát guard, de az eredmények magukért beszélnek.

A Combo Priestet nem igazán csigázta fel, hogy 23 Wild lap tért vissza a Standard formátumba. A szokásos listával továbbra is nagyszerű eredményeket lehet elérni, azonban guard kicsit unta már ezt a decket és úgy döntött csavar rajta egyet. A végeredmény egy Legendre is képes, Hand Combo Priest lett, amiben feltűnik a Mountain Giant és a Cabal Shadow Priest is!

guard's Legend Combo Hand Priest

Deck kód: AAECAa0GBpACpQnWCuLyAuuKA6mlAwzlBOEH9geNCNEK0gryDND+AtKJA6WhA9KlA9OlAwA=

Első átfutásra rögtön feltűnhet, hogy sokkal lassabb Combo Priest deckről van szó, mint ami elterjedt a Standard ladderen. Az 1 manás lények közül csak a Northshire Cleric maradt meg, ahogy a 2 manás minionok száma is megfogyatkozott. Cserében megérkeztek olyan lapok, mint a Banana Buffoon, aminek banánjai nagyszerűen kombóznak a Wild Pyromancerrel, nem mellesleg olcsón csökkentik a Grave Horror kijátszási költségét. A cél ennél a paklinál nem az, hogy a 3-4. körre már halálos sebzéssel fenyegessünk, hanem a Twilight Drake / Mountain Giantek elhelyezése minél hamarabb. Ezek a hatalmas lények általában megoldhatatlan probléma elé állítják az átlagos deckeket. Ha sikerült valamelyik sok HP-s minionunknak túlélnie legalább egy kört, onnantól folyamatosan fenyegethetünk a dupla Divine Spirit + Topsy Turvyvel, utóbbi az Inner Fire-t váltotta le.

Két lap lehet ismeretlen a kevésbé tapasztalt játékosok számára. Az első a Chief Inspector, ami egy mozdulattal megsemmisíti az összes ellenséges Secretet. Főleg a Paladinok miatt érdemes most játszani ezt a lapot, de Hunter, vagy Mage ellen is jó szolgálatot tehet. A másik a ritkán látott Cabal Shadow Priest, amivel főleg mirror matchupokban tréfálhatjuk meg az ellenfeleket, de a Vessinával játszó Shamanoknak is megnehezíthetjük a dolgát vele.

Guard egyetlen új lapot sem csempészett bele a paklijába, mégis összerakott egy olyan változatot, amivel még sosem találkozhattunk. Ha szeretitek az újdonságot és jól eső érzéssel tölt el titeket, ha három lap segítségével az egekbe buffoljátok a lényeiteket, akkor bátran próbáljátok ki a fenti listát.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


 

Kövess Minket!