Hirdetés

Ezek a legnépszerűbb visszatérő Wild lapok az új metában!

Rendesen felforgatták a Wildból visszatért lapok a Standard metát, mutatjuk a 10 legnépszerűbbet!

Hirdetés

Lassan egy hete már, hogy 23 Wild kártyát ideiglenesen visszahozott a Blizzard a Standard formátumba. A meta teljesen felborult, köszönhetően néhány lapnak, amik a paklik jelentős hányadában fontos szerepet töltenek be. Mutatjuk azt a 10 lapot, amik a legnagyobb hatással vannak a mostani viszonyokra, avagy jöjjön a lista a legnépszerűbb visszatérőkről!

10. Babbling Book

A Paveling Book megcsípte az utolsó helyet, de sok vizet egyelőre még nem zavar. A Tempo és a Highlander paklikban tűnik fel a legtöbbször.

Összes deck 5,0 %-ában szerepel

9. Kun the Forgotten King

A Quest Druid új erőre kaphat Kunnak köszönhetően. Malygosszal őrületes OTK kombót lehet előadni, de egy sima Chef Nomis verzióba is tökéletesen passzol. Elise-szel és két Baleful Bankerrel végtelen loopot hozhatunk létre, ami kifejezetten segít abban, hogy megnyerjük az elhúzódó meccseket.

Összes deck 6,5 %-ában szerepel

8. Call of the Wild 

Highlander változatba került be a 9 manás CotW, ami Zul'jin miatt nagyszerűen teljesít a mai napig. Sajnos csak egy Huffert kaphatunk a varázslatból, de az rögtön ötöt sebez.

Összes deck 6,5 %-ában szerepel

7. Flamewaker

Nehéz, de annál erősebb a Pew-Pew Tempo Mage, amiben a Flamewaker tölti be a sebzésosztó szerepét. Az olcsó varázslatok, a Mana Cyclone és egy-két Socrerer's Apprentice segítségével simán nullázhatjuk az ellenfelet már a korai körökben.

Összes deck 8,2 %-ában szerepel

6. Lightbomb 

Újabb tömegirtást kapott a Priest, ami kötelező elemmé vált az N'zoth paklikban. Egyből a legnépszerűbb változatok közé ugrott ez a Priest variáns, azonban ahogy közelítünk a Legend #1 felé, úgy tűnnek el ezek a deckek és veszik át a helyüket a szokásos Combo deckek.

Összes deck 9,0 %-ában szerepel

Az öt legnépszerűbb Wild -> Standard lapot a következő oldalon találjátok!

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?