Ezek a legnépszerűbb visszatérő Wild lapok az új metában!

Rendesen felforgatták a Wildból visszatért lapok a Standard metát, mutatjuk a 10 legnépszerűbbet!

Lassan egy hete már, hogy 23 Wild kártyát ideiglenesen visszahozott a Blizzard a Standard formátumba. A meta teljesen felborult, köszönhetően néhány lapnak, amik a paklik jelentős hányadában fontos szerepet töltenek be. Mutatjuk azt a 10 lapot, amik a legnagyobb hatással vannak a mostani viszonyokra, avagy jöjjön a lista a legnépszerűbb visszatérőkről!

10. Babbling Book

A Paveling Book megcsípte az utolsó helyet, de sok vizet egyelőre még nem zavar. A Tempo és a Highlander paklikban tűnik fel a legtöbbször.

Összes deck 5,0 %-ában szerepel

9. Kun the Forgotten King

A Quest Druid új erőre kaphat Kunnak köszönhetően. Malygosszal őrületes OTK kombót lehet előadni, de egy sima Chef Nomis verzióba is tökéletesen passzol. Elise-szel és két Baleful Bankerrel végtelen loopot hozhatunk létre, ami kifejezetten segít abban, hogy megnyerjük az elhúzódó meccseket.

Összes deck 6,5 %-ában szerepel

8. Call of the Wild 

Highlander változatba került be a 9 manás CotW, ami Zul'jin miatt nagyszerűen teljesít a mai napig. Sajnos csak egy Huffert kaphatunk a varázslatból, de az rögtön ötöt sebez.

Összes deck 6,5 %-ában szerepel

7. Flamewaker

Nehéz, de annál erősebb a Pew-Pew Tempo Mage, amiben a Flamewaker tölti be a sebzésosztó szerepét. Az olcsó varázslatok, a Mana Cyclone és egy-két Socrerer's Apprentice segítségével simán nullázhatjuk az ellenfelet már a korai körökben.

Összes deck 8,2 %-ában szerepel

6. Lightbomb 

Újabb tömegirtást kapott a Priest, ami kötelező elemmé vált az N'zoth paklikban. Egyből a legnépszerűbb változatok közé ugrott ez a Priest variáns, azonban ahogy közelítünk a Legend #1 felé, úgy tűnnek el ezek a deckek és veszik át a helyüket a szokásos Combo deckek.

Összes deck 9,0 %-ában szerepel

Az öt legnépszerűbb Wild -> Standard lapot a következő oldalon találjátok!

5. Evolve

A Desert Hare + Evolve egyszerűen őrületes. A negyedik körben (coinnal a harmadikban) három darab négy dropot tudunk lehívni a boardra mindössze két lap segítségével. Ekkora nyomással nem igazán tudnak mit kezdeni az ellenfelek, de akkor is hasznos az Evolve, ha nem sikerül a nyulakkal kombózni. A Quest Shamanban pillanatok alatt lehet nagy boardot gyártani, ami tovább boostolható az Evolve és Mutate lapokkal.

Összes deck 14,7 %-ában szerepel

4. N'zoth, the Corruptor

Egyetlen Old God tért csak vissza, de az rögtön meghódította az összes Ranked pakli egynegyedét. A Midrange változatokat simán elveri az összes value N'zoth deck, de a Combo és Aggro ellen nem sok esélye van. Az újdonság varázsa még kitart, de várhatóan visszaesnek majd az N'zoth köré épülő paklik.

Összes deck 25,4 %-ában szerepel

3. Sylvanas Windrunner

Highlander és N'zoth deckekben is kötelező Sylvanast megpörgetni, mivel ilyen hat dropokra nagy szükség van a Khartut Defenderek mellé.

Összes deck 28,5 %-ában szerepel

2. Ragnaros the Firelord 

Sylvanashoz hasonlóan főleg a Highlander és N'zoth deckekben találta meg a helyét Ragnaros. Nem igazán van olyan helyzet, amikor ne lenne jó egy 8. körös Ragna, főleg ha csak pont ennyi sebzés kell a győzelemhez. Áldozni kell az RNG oltárán, hogy tökéletesen működjön, de a Tűz Ura meghálálja a bizalmat.

Összes deck 30,1 %-ában szerepel

1. Emperor Thaurissan

Az Aggro és nagyon gyors Combo deckeken kívül minden más változatba érdemes belepakolni Thaurissant, mivel a manával történő csalás az egyik legjobb dolog, ami a kezünkkel történhet. Ha egy körnél többet túlél, valószínű nálunk landol a győzelem.

Összes deck 31,9 %-ában szerepel

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


 

Kövess Minket!