Hirdetés

Ezek a legnépszerűbb visszatérő Wild lapok az új metában!

Rendesen felforgatták a Wildból visszatért lapok a Standard metát, mutatjuk a 10 legnépszerűbbet!

Hirdetés

5. Evolve

A Desert Hare + Evolve egyszerűen őrületes. A negyedik körben (coinnal a harmadikban) három darab négy dropot tudunk lehívni a boardra mindössze két lap segítségével. Ekkora nyomással nem igazán tudnak mit kezdeni az ellenfelek, de akkor is hasznos az Evolve, ha nem sikerül a nyulakkal kombózni. A Quest Shamanban pillanatok alatt lehet nagy boardot gyártani, ami tovább boostolható az Evolve és Mutate lapokkal.

Összes deck 14,7 %-ában szerepel

4. N'zoth, the Corruptor

Egyetlen Old God tért csak vissza, de az rögtön meghódította az összes Ranked pakli egynegyedét. A Midrange változatokat simán elveri az összes value N'zoth deck, de a Combo és Aggro ellen nem sok esélye van. Az újdonság varázsa még kitart, de várhatóan visszaesnek majd az N'zoth köré épülő paklik.

Összes deck 25,4 %-ában szerepel

3. Sylvanas Windrunner

Highlander és N'zoth deckekben is kötelező Sylvanast megpörgetni, mivel ilyen hat dropokra nagy szükség van a Khartut Defenderek mellé.

Összes deck 28,5 %-ában szerepel

2. Ragnaros the Firelord 

Sylvanashoz hasonlóan főleg a Highlander és N'zoth deckekben találta meg a helyét Ragnaros. Nem igazán van olyan helyzet, amikor ne lenne jó egy 8. körös Ragna, főleg ha csak pont ennyi sebzés kell a győzelemhez. Áldozni kell az RNG oltárán, hogy tökéletesen működjön, de a Tűz Ura meghálálja a bizalmat.

Összes deck 30,1 %-ában szerepel

1. Emperor Thaurissan

Az Aggro és nagyon gyors Combo deckeken kívül minden más változatba érdemes belepakolni Thaurissant, mivel a manával történő csalás az egyik legjobb dolog, ami a kezünkkel történhet. Ha egy körnél többet túlél, valószínű nálunk landol a győzelem.

Összes deck 31,9 %-ában szerepel

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?