A küldetések igazolják: Senna a következő hős!

Az idő előtt kikerült küldetések szerint Senna a következő hős!

Eddig még csak teória volt, most azonban idő előtt kikerültek a további hetek VB-küldetései Twitterre. A hetedik hét küldetései pedig igazolják, hogy Senna lesz a következő hős!

Most tartunk a 3. heti VB-küldetéseknél, tehát 4 hét választ el bennünket attól, hogy játszhassunk Sennával! Ez azt jelenti, hogy a 9.22-es frissítésben várható a hős érkezése, november 6-án.

A hetedik héten pedig az alábbi küldetések várnak majd ránk:

  • Pusztíts el 15 őrszemet, vagy játssz 7 játékot. Jutalom: 20 zseton.
  • Használd Annie kábítását egy ellenségen 5 alkalommal, vagy játssz 5 játékot. Jutalom: 10 zseton.
  • Nyerj meg egy mérkőzés az alábbi hősök egyikével: Senna, Qiyana, Yuumi, Sylas, Neeko, Pyke, Kai'Sa, vagy játssz 7 játékot. Jutalom: 20 zseton.

Hogy Lucian felesége miként tér vissza a szurdokba, milyen alakban, milyen hőskinézettel, azt egyelőre még nem tudjuk, az azonban biztos hogy minden egyes nappal több hitelességet nyer az elképzelés, miszerint tényleg ő lesz a következő hős és nem csak beetetésről van szó.

A hivatalos megerősítésig természetesen érdemes fenntartással kezelni az egészet, hisz bármikor gondolhatnak úgy, hogy változtatnak a küldetéseken, vagy akár egy teljes projekten. A további, kiszivárgott küldetésekkel pedig hamarosan jelentkezünk egy másik cikkben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!