Mit gondolsz, ki lehet 2019 eddigi legjobb játékosa LAN-on?

Mit gondolsz, ki lehet 2019 eddigi legjobb játékosa LAN-on?

Sokan gyengébb csapatuk ellenére is a legjobbak között vannak.

Sokszor érdemes nem csak meccsek végeredményét, de annak statisztikáit, sőt, az utóbbi hónapok versenyeinek számait is átböngésznünk, sokszor bukkanhatunk érdekességekre.

Coldzera például hiába igazolt a FaZe-hez, hiába akartak már évekkel ezelőtt is együtt játszani NiKo-val, élete legrosszabb teljesítményét nyújtotta az utóbbi hetekben. Az ENCE sem igazán remekel Aleksib nélkül, minden játékosok teljesítménye visszaesett, mióta kispadra tették a finn irányítót.

A profik között pedig bőven vannak olyanok, akik elképesztően teljesítenek minden vagy majdnem minden meccsen, az eredmények még sem szállnak csak úgy az ölükbe. Rögtön eszünkbe juthat s1mple, aki már évek óta a hátán cipeli a Na'Vi-t, de hasonlóan kimagasló játékos ZywOo is a Vitality csapatában.
Az egyik legérdekesebb listát akkor kapjuk, ha 2019 Top 20 LAN játékosát nézzük meg. A nevek között persze megtaláljuk a Liquid, az Astralis és az Evil Geniuses játékosait is, de olyan nevek is előkelő helyet szereztek maguknak, mint például a sokszor hibásan alulértékelt electronic.
Persze nem minden csapat, nem minden játékos játszik ugyanannyi meccset adott idő alatt, így sokszor picit torz képet adhatnak az ilyen statisztikák, mégis érdemes eljátszani a gondolattal, hogy mi lenne ha például NiKo nem a FaZe-ben 'vesztegetné' el az idejét? Mi lenne ha s1mple és electronic köré egy tejesen új Na'Vi épülne?

Szerintetek a fentiek közül melyik játékos érdemelne erősebb csapatot, a teljesítménye alapján?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!