Nem lesznek loot boxok az új CoD: MW-ben, vagy mégis?

Nem lesznek loot boxok az új CoD: MW-ben, vagy mégis?

Az Infinity Ward vezető fejlesztője szólalt meg a CoD: MW loot box rendszerével kapcsolatban.

Már csak 11 napot kell várni és végre megjelenik a Call of Duty: Modern Warfare 2019-es kiadása. Október 25-én elszabadulhatnak a játékosok és megtölthetik a remélhetőleg tökéletesen működő szervereket. Nem mindenki vágyik rá, hogy multiban szórakozzon, nekik is próbált maradandó élményt nyújtani az Infinity Ward, amikor összerakta az új CoD: MW sztorimódját. Az IW fejlesztőcsapatából, egy vezető beosztásban dolgozó alkalmazott megszólalt a loot boxokkal kapcsolatban, amiket sokan már az ördög művének tartanak.

Joel Emslie állítása szerint az Infinity Ward semmilyen formában nem dolgozik most loot boxok programozásán. A pluszban feloldható egyéb tartalmakat csak és kizárólag játék útján lehet megszerezni. Ennek a tartalomfeloldásnak a pontos rendszerét az ígéretek szerint a héten bejelenti az IW és az Activision. Emslie megfogalmazásából csak az derül ki, hogy az IW nem tervezi a loot boxok beemelését a játékba, de a kiadó dönt. Az Activison álláspontját egyelőre nem tudni a témában, de ha maga a játék nem lesz alkalmas arra, hogy ténylegesen boostereket, vagy más előmenetelt segítő dolgok bekerülhessenek, akkor a kiadó is maximum csak kozmetikai eszközök programozására kérheti az IW-t.

A pay-to-win vonal elhagyása még több potenciális vevőt csábíthat arra, hogy beruházzon az AAA árkategóriás játékra. Ami azonban kétségekre ad okot, hogy a Call of Duty: Black Ops 4 is a megjelenés utáni 4. hónapban kapta meg a loot box rendszerét. Ezekből a ládákból olyan cuccokat is lehetett szerezni, amik befolyással voltak a játékmenetre és fegyverekre. Reméljük, hogy ilyen húzással nem készül az Activison a Call of Duty: Modern Warfare-rel kapcsolatban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!