Túl sokszor kilépsz a Gears 5-ből? Már röpül is a 2 éves ban!

Túl sokszor kilépsz a Gears 5-ből? Már röpül is a 2 éves ban!

Nem tréfál a The Coalition Studio, röppennek az éves bannok a súlyos szabályszegőknek.

A legtöbb multiplayer játékban szörnyen frusztráló érzés, ha csapattársunk kilép a mérkőzésnek egy olyan szakaszában, amikor még nem dőlt el végleg a kimenetel sorsa. A Gears 5 esetében sincs ez másképp, ezért a The Coalition Studio elkezdte nagykanállal mérni a tiltásokat. Elég extrém esetben akár 2 éves bant is kaphat a játékos, ha túl sokszor fejezi be idő előtt a meccseket!

Redditre került fel egy poszt, ahol egy "NoLifeDGenerate" nicknévre hallgató játékos totálisan kiakadt, miután 640 napos tiltást kapott a kompetitív mérkőzésekről. Nem is értette, hogy pontosan miért kapta ezt a büntetést, kizárólag azzal foglalta el magát, hogy a céget okolja minden problémájáért. A Microsoft kommunikációs igazgatója segített abban NoLifeDGenerate-nek, hogy megértse bannolásának miértjét. A jelentések után megvizsgálták az ügyét és kiderült, hogy 21 egymást követő mérkőzésből 18 alkalommal kilépett a feldúlt gamer. Ezzel kilenc másik játékos szórakozását rontotta el minden egyes alkalommal, amit nem tolerál a Gears 5 kiadója.

Hogy tiszta vizet öntsenek a pohárba, kitettek a fejlesztők egy tweetet, amiben leírják, hogy mindenkinek kiment a figyelmeztetés, aki egyetlen kilépésre van a büntetéstől. Akár hónapokra, vagy évekre is eltilthatják a legdurvább ragequitelőket, érdemes tehát vigyázni, ha ti is hasonló helyzetbe kerültetek. Természetesen azokat nem büntetni a rendszer, akik néha kifagynak egy-egy meccsből különböző internetproblémák, esetleg más időjárási anomáliák miatt, kifejezetten azokat mérték be a célkeresztjükbe, akik szándékosan szabotálják mások szórakozását.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!