Itt vannak a Grandmasters Season 2 győztesei: ők ott lesznek a VB-n!

Itt vannak a Grandmasters Season 2 győztesei: ők ott lesznek a VB-n!

Egykori és jelenlegi világbajnok is eljutott a döntőig, de csak hárman emelhették magasba a virtuális trófeát.

A Blitczchung-botrány árnyékában a világ legjobb kártyásai megharcoltak a Grandmasters Season 2 bajnoki címéért. Három régióban, három győztest avattak a nagyon hosszú és kimerítő párharcok után. A legjobbak legjobbjai már biztosan ott lesznek a 2019-es világbajnokságon, amit a BlizzConon rendeznek majd meg november első két napján.

EMEA (Európa)

A regnáló világbajnok hunterace és a németek nagy reménysége Casie jutott el a döntőig, ott azonban nagyon sima végeredmény született. A norvég játékosnak semmi sem jött össze és háromszor kapitulált a nagyon lassú Quest Druiddal. Először a Combo Priest, utána a Quest Shaman, majd az N'zoth Warrior döngölte a földbe Malfuriont, így Casie zsebében landolt a főnyeremény, aki a BlizzConon folytathatja menetelését.

Ázsia-Csendes-óceán

2018 világbajnoka Holy Wrath Paladinnal indította a Bo5-ös párharcot, amivel nem sok esélye volt che0nsu gyorsan indító Highlander Huntere ellen. A Shaman mirrorban azonban a húzás döntött, amiben tom60229 volt most a jobb, így 1-1-ről folytatódhatott az összecsapás. A harmadik meccsre che0nsu hozta be a HW Paladint, el is szenvedte második vereségét, azonban a negyedik mérkőzésen után újra kiegyenlítetté vált a csata, mivel a Quest Shaman nem kegyelmezett a HW Palának. A mindent eldöntő ötödik meccsen HW Paladin mirrort izgulhattak végig a nézők. Che0nsu 33 %-os lethalt vállalt be, de nem jött össze neki, ezután tom ragadta magához az irányítást és fatigue-ban megverte koreai ellenfelét. 

Amerika

Az első két mérkőzésen pillanatok alatt kapitulált bloodyface Combo Priestje, de nem zuhant össze az USA kártyása, hanem megfontoltan elkezdte ledolgozni hátrányát. Először a Highlander Hunterrel húzott nagyszerűen, majd mirrorban verte el Purple Quest Druidját. Az ötödik meccsre végre megmutatta a Combo Priest bloodyface kezei között is, hogy mire képes, így 0-2-ről 3-2-re a Lazarus Esports játékosa diadalmaskodott.

A három győztes csatlakozik a Season 1 bajnokaihoz, Fenomenohoz, PNC-hez és Surrenderhez, majd kiegészül a hat fős mezőny a Chine Gold Series legjobbjaival. Ez a nyolc kártyás mehet majd játszani a BlizzConra, ahol eldől, hogy ki lesz 2019 világbajnoka!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


 

Kövess Minket!