Legnépszerűbb deckek az új lapokkal!

Legnépszerűbb deckek az új lapokkal!

A 23 Wild lap felforgatta a Standard metát, mutatjuk a legnépszerűbb paklikat.

A régi jó dolgokból már alig maradt valami, legalábbis átmenetileg. A 23 Wildból visszatért kártya azonnali változást hozott a Standard metába, ez jól megmutatkozik a népszerűségi adatokban is. Mutatjuk azt az 5 decket, amik a patch óta a leggyakrabban fordulnak elő a ladderen!

5. Tempo Mage

Deck kód: AAECAf0EBssE7QWm8ALu9gLSiQPn0gMMqwS0BOYElgW8CLT8Arn/AsiHA5+bA+KbA/+dA9fSAwA=

A győzelmi aránya még nem kiemelkedő, de maga a deck piszkosul erős. A Flamewaker sebzések ellen nem igazán lehet védekezni, de tökéletesen és gyorsan kell megjátszani a kritikus köröket, különben simán vereséget szenvedünk. Fel kell mérni emellett, hogy mikor érdemes all-int nyomni, mivel lehet, hogy ha túl sokáig várunk, már nem tudjuk megfordítani a mérkőzést.

4. Murloc Shaman

Deck kód: AAECAaoIAA/FA9sD/gPQB6cIkwniiQOMlAO1mAPGmQP0mQPUpQOvpwP9pwPKqwMA

A jó kis Murloc Shaman semmit sem változott a patch óta, továbbra is fillérekből összerakható és könyörtelenül farmolja a lassú N'zoth és Highlander paklikat. Egyszerű és nagyszerű, de ne felejtsük el, hogy az Aggro paklikkal tökéletesen kell játszani minden körben, mivel csak egy dobásunk van. Ha elveszítjük a boardot, vagy kifogy a kezünk, akkor vége mindennek.

3. Resurrect Priest

Deck kód: AAECAa0GCKCAA42CA9aZA5ObA+PSA+TSA+XSA+fSAwvTCtcKl4cDgpQDmJsDmZsDoaEDr6UDmakDn6kD3tIDAA==

Hiába drága, nagyon sokan próbálkoznak az új Resurrect Priesttel, amiben rengeteg Legendary és érték van. Cserében beáldozta az early game-et a pakli, így az ötödik kör előtt simán elverhető akár egy Combo Priesttel, akár egy Murloc / Token paklival. 

2. Secret Highlander Paladin

Deck kód: AAECAZ8FHowBngHcA8gEzwb6Bq8HrfICwP0C9v0C1v4C2P4C2f4CoIADvpgDjpoDkJoDlJoDg6EDxaED/KMDyKQDlqYDhKcD/acDn7cD2NID2dID5NID5dIDAAA=

Legenden belül elég sokan választják a Mysterious Challenger köré épülő decket, amiben a Secretek és a Legendaryk viszik a hátán a többieket. Viszonylag kevés laphúzással rendelkezik a pakli, de az erős early game miatt sokkal jobban tarthatóak a gyorsabb paklik, mint a fenti Priest esetében.

1. Quest Shaman

Deck kód: AAECAaoIBqbwAu/3AouFA7SXA72ZA+GoAwycAt4F7/ECtJEDxpkDu6UDz6UD1KUD1aUD+aUD2KkD1ckDAA==

A Desert Hare + Evolve kombója önmagában elég ahhoz, hogy a Quest Shaman komolyan kelljen venni, ehhez társul még a rengeteg token, a broken Shudderwock és a 0 manáért is kipörgethető Mogu Fleshshaper. Utóbbit akár kezdőkézben is lehet tartani, ha ott a Mutate mellette, annyira jól működik együtt ez a két kártya.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


 

Kövess Minket!